Δεν ήταν μόνο ένας δικός του άνθρωπος αλλά και εκείνος με τον όποιο συνεργάστηκε για τελευταία φορά. Ο Γρηγόρης Μπιθικώτση είχε την χαρά και την τύχη να είναι με τον Τόλη Βοσκόπουλου στο Baraonda, στην τελευταία του εμφάνιση...


Η επιτυχία τεράστια όμως λόγω της πανδημίας, οι εμφανίσεις σταμάτησαν ξαφνικά «Οι βραδιές ήταν μαγικές και ακόμα πιο μαγικό και τιμητικό βέβαια να συνεργάζεσαι με ένα τόσο γλυκό άνθρωπο,  έναν καλλιτέχνη που κατέκτησε την κορυφή και θα παραμείνει για πάντα εκεί. Σήμερα δεν έχουμε ιδέα πότε θα ξαναπιάσουμε μικρόφωνο…» είχε γράψει ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης λίγη ώρα μετά το αναγκαστικό λουκέτο.




Σήμερα Γρηγόρης Μπιθικώτσης μίλησε με συγκινητικά λόγια για τον Τόλη Βοσκόπουλο «Στεναχωρήθηκα πολύ,  ένιωσα τέτοια στεναχώρια όπως τότε που έχασα τον πατέρα μου γλυκός δοτικός, τον ήξερα από παιδί, πηγαίναμε μαζί βόλτες. Στην τελευταία του συνεργασία  στο Baraonda άρχισε το θαύμα μου. Ήταν τόσο πόσο δοτικός και χορτασμένος . Ήθελε να σου σταθεί σε όλα. Ήταν ο ορισμός του κύριου,  του άντρα. Μου έμεινε ότι πραγματικά οι σπουδαίο άνθρωποι είναι γενναιόδωροι αγκαλιάζουν τους νεότερους αλλά πρέπει να είναι χορτασμένος ο άλλος» καταλήγει.