Η Μαριαλένα Ρουµελιώτη ήταν από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν στο φετινό «Survivor» και τράβηξε τα βλέµµατα των τηλεθεατών χάρη στο καλογυµνασµένο σώµα της.

Άλλωστε, η 25χρονη καλλονή έχει τελειώσει ΤΕΦΑΑ και είναι πρωταθλήτρια στο καράτε.

Σήµερα µιλάει στο «Secret» για την εµπειρία της στο παιχνίδι, τη σχέση της µε τον νικητή, Σάκη Κατσούλη, τις δηλώσεις της µητέρας της για εκείνον, τις δύσκολες στιγµές, αλλά και το όνειρό της.

Πώς ήταν η εµπειρία σου στο «Survivor»;

Ήταν ξεχωριστή και µοναδική. Πραγµατικά, δεν µπορείς να το καταλάβεις, αν δεν πας εκεί. Μέσα από το «Survivor» έµαθα αρκετά πράγµατα. Ανακάλυψα πτυχές του εαυτού µου που δεν είχα φανταστεί ποτέ. Έµαθα να διαχειρίζοµαι καταστάσεις πολύ πρωτόγνωρες για εµένα. Ανακάλυψα τις αντοχές µου και τα όριά µου.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγµή για σένα µέσα στο παιχνίδι;

Ήταν πάρα πολλές οι δύσκολες στιγµές, αλλά αυτή που µου έχει µείνει και ένιωσα ότι χάνω τη γη κάτω από τα πόδια ήταν όταν µπήκε ο Σάκης, γιατί δεν περίµενα να τον δω µπροστά µου, επειδή ήµασταν χωρισµένοι.

Το τελευταίο πράγµα που περίµενα να δω ήταν ο Σάκης.

Ο Σάκης δήλωσε δηµόσια ότι θα σου δώσει χρήµατα για να ανοίξεις το δικό σου γυµναστήριο. Πώς νιώθεις για αυτό;

Το έµαθα από τη συνέντευξη που έδωσε ο Σάκης. ∆εν έχουµε συζητήσει τίποτα πάνω σε αυτό. Είναι πολύ όµορφη ως κίνηση. ∆εν νοµίζω να πάρω χρήµατα από τον Σάκη, γιατί και αυτός έχει πολλές υποχρεώσεις και ξέρω ότι τα χρειάζεται πολύ αυτά τα χρήµατα.

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγµή της ζωής σου;

Η πιο δύσκολη στιγµή της ζωής µου µέχρι σήµερα ήταν όταν έχασα το σκυλάκι µου, τη Μάρσι. Είχε ένα πρόβληµα στο ουροποιητικό της. Έφυγε πολύ ξαφνικά.
Με πήρε η µητέρα µου, θυµάµαι, και µου είπε: «Εφυγε η Μαρσούλα µας».

Στενοχωρήθηκες για αυτά που είπε η µητέρα σου για τον Σάκη;

Τη µαµά µου την αγαπώ πάρα πολύ και ξέρω πώς ακριβώς τα λέει. Όπως κάθε µάνα, ανησυχεί για το παιδί της. Αυτό που µε στενοχώρησε είναι ότι όλα αυτά που σκεφτόταν θα έπρεπε να τα κρατήσει για τον εαυτό της.

Πώς σου φάνηκαν τα σχόλια του Τριαντάφυλλου; Στον τελικό ειπώθηκε ότι κάποιοι έκαναν σεξ µέσα στο παιχνίδι...

Ο Τριαντάφυλλος είναι ένας άνθρωπος που έχει πολύ χιούµορ, οπότε, ό,τι και να λέει και ό,τι έχει πει, δεν τον παρεξηγώ. Αν ήταν, όµως, κάποιος άλλος, ίσως να αντιδρούσα διαφορετικά.

Ποιο είναι το όνειρό σου;

Θέλω να αποκατασταθώ επαγγελµατικά πάνω στον τοµέα που έχω σπουδάσει και είναι η γυµναστική, που αγαπώ και ζω µέσα από αυτήν. Θέλω να δηµιουργήσω έναν χώρο που να αφορά καθαρά το γυναικείο φύλο.