Γεμάτη εκπλήξεις θα είναι η νέα τηλεοπτική σεζόν. Ειδικότερα, όσον αφορά τα ριάλιτι και τα μουσικά σόου αναμένεται να γίνει χαμός.

Εκτός από το «Survivor», το «The Voice» και το «Big Brother», ένα ακόμα που αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον είναι το «Just The Two of Us».

Οι celebrities που θα εμφανιστούν εκεί θα τα δώσουν όλα και μάλιστα αν κρίνουμε από δύο ονόματα που ακούγονται η σκηνή θα πάρει «φωτιά». Ο λόγος για την Ιωάννα Τούνη και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Σύμφωνα με το gossip-tv.gr, οι ιθύνοντες της παραγωγής του μουσικού σόου είχαν συνάντηση με το ζευγάρι  και συζήτησαν το ενδεχόμενο να ανήκουν στους διάσημους που θα εμφανιστούν στον διαγωνισμό.

H influencer και το γνωστό μοντέλο τους τελευταίους μήνες έχουν έρθει πολύ κοντά και παρά το γεγονός ότι επιμένουν πως δεν είναι ζευγάρι, όλο και φουντώνουν οι φήμες που τους θέλουν να είναι ερωτευμένοι. Δεν αποκλείεται λοιπόν, να βρεθούν αντίπαλοι στην σκηνή γιατί στη ζωή τα πάνε… μέλι γάλα. Για την ώρα δεν έχουν δώσει κάποια απάντηση αλλά ελπίζουμε αυτή να είναι θετική.