Μεγάλη είναι η χαρά στο σπίτι και στην οικογένεια του Γιάννη Πλούταρχου μια και η κόρη του, Κατερίνα Κακοσαίου, είναι πλέον και επίσημα πτυχιούχος. Η πρωτότοκη κόρη του τραγουδιστή ολοκλήρωσε τις σπουδές της και έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενη.

Δείτε την ανάρτηση

Στη Μύκονο με τις φίλες της βρίσκεται η Κατερίνα Κακοσαίου και γιορτάζει το γεγονός ότι πήρε το πτυχίο της Βιολογίας από Πανεπιστήμιο της Κύπρου, όπου και σπούδαζε. Η Κατερίνα ορκίστηκε διαδικτυακά, όπως γίνεται τον τελευταίο καιρό σε πολλά Πανεπιστήμια λόγω των μέτρων για τον Covid-19.

Η κόρη του Γιάννη Πλούταρχου δημοσίευσε δύο φωτογραφίες μαζί με μία φίλη της και κρατώντας στα χέρια τους ανθοδέσμες, ενώ έγραψε: «Ορκιστήκαμε φίλη μου @lena._ptr και είχαμε και την τύχη να ορκιστούμε μαζί. Μαζί ξεκινήσαμε, μαζί περάσαμε τα πάντα, μαζί κλείσαμε αυτό το κεφάλαιο ❤️Σ’ αγαπώ πολύ πολύ».


Η Κατερίνα Κακοσαίου πήρε το πτυχίο της ακριβώς στα τέσσερα χρόνια με μία φίλη της να γράφει σε Insta Story χαριτολογώντας: «Θα σας κάνουμε παρέα κι ας πήρατε πτυχίο ακριβώς στα 4 χρόνια».