Ανατριχιάζει η περιγραφή του Ηλία Μπόγδανου, του παίκτη του Survivor, σχετικά με το σοκαριστικό τροχαίο που είχε πριν από λίγα χρόνια και παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή.

Όπως εξομολογήθηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Hello, «πέρασε κάποιος με κόκκινο και με χτύπησε στο πλάι, αλλά η σύγκρουση ήταν σφοδρή. Μου έδιναν λίγες πιθανότητες να ζήσω, είχα εσωτερική αιμορραγία, αφαίρεσα τον σπλήνα μου και είχα αιμάτωμα στο κεφάλι – κι όλα αυτά χωρίς να τρέχω και φορώντας κράνος και στολή».

Αναφέρθηκε, επίσης, στην όμορφη σχέση που έχει με τους γονείς του, τους οποίους, όπως λέει χαρακτηριστικά, «τους έχω φέρει σε δύσκολη κατάσταση δυο φορές. Την πρώτη με το ατύχημα που είχα και τη δεύτερη με το Survivor γιατί μπορεί να ανησυχούσαν όταν με έβλεπαν στενοχωρημένο ή να κλαίω».

Όσον αφορά στο Survivor, είπε πως δεν περίμενε να δυσκολευτεί τόσο σωματικά, όσο ψυχικά. Και παρόλο που δεν κατέκτησε το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ, δηλώνει πως είναι στα καλύτερά του και ότι «το υλικό κομμάτι δε με ενδιέφερε καθόλου, ειδικά όταν κατάλαβα ότι η αγάπη του κόσμου είναι τεράστια. Τα χρήματα άλλωστε φεύγουν την επόμενη ημέρα. Επιπλέον, είμαι πολύ κοντά με τον Σάκη και τη Μαριαλένα».

Τέλος, ο γνωστός τραγουδιστής, εκμυστηρεύτηκε πως έχει κάνει ψυχανάλυση και πιστεύει σ’ αυτήν, γιατί βοηθά στην εξέλιξη και τη βελτίωση των ανθρώπων.