Το γύρο του διαδικτύου κάνουν τις τελευταίες ώρες οι φωτογραφίες γνωστού λαϊκού τραγουδιστή, που φωτογραφήθηκε, στην περιοχή της Άνω Γλυφάδας, με χειροπέδες στα χέρια, όχι γιατί τον συνέλαβαν, όπως βιάστηκε να αναφέρει σε πρωτοσέλιδο «ρεπορτάζ» της εφημερίδα που βιώνει βασανιστικά την παρακμή της, αλλά για τις ανάγκες video clip.

Το δημοσίευμα ανάφερε ότι γνωστός τραγουδιστής (τον περιέγραφε χωρίς να λέει το όνομά του) συνελήφθη στην Άνω Γλυφάδα και οδηγήθηκε με χειροπέδες στο περιπολικό.

Ο Θάνος Πετρέλης όντως μπήκε σε περιπολικό με χειροπέδες, αλλά όλο αυτό ήταν για το γύρισμα του νέου video clip του. Ο τραγουδιστής είπε το «ναι» στην πρόταση του παραγωγού του Χριστόδουλου Σιγανού και τόλμησε να «τσαλακώσει» την εικόνα του και να φορέσει χειροπέδες, για να καταγράψουν, με το δικό τους ευρηματικό μουσικό τρόπο, το σημερινό παλμό στη διασκέδαση, που λόγω του COVID-19 όποιον δεν «κάθεται κάτω» τον «πηγαίνουν μέσα»!

Το τραγούδι σε προκαλεί να μην «Κάτσεις κάτω», αλλά να θες να το χορέψεις, ξανά και ξανά! Η μουσική είναι του Χριστόδουλου Σιγανού, που έχει και τη διεύθυνση παραγωγής, και οι στίχοι του ιδίου, μαζί με τον Valentino και τον Γιάννη Ιερεμία.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time