Στο επίκεντρο βρέθηκε για άλλη μια φορά η Ιωάννα Τούνη, μετά τα πρόσφατα δημοσιεύματα που τη θέλουν να έχει σχέση με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Εάν και οι δυο τους μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνουν ανοιχτά τη σχέση τους, φωτογραφίες και δημοσιεύσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «μαρτυρούν» πως είναι μαζί.

Σε Q&A που έκανε η Ιωάννα Τούνη την Πέμπτη, η γνωστή influencer απάντησε για πρώτη φορά σε ερώτηση που της έκαναν σχετικά με τη σχέση της, χωρίς, ωστόσο, να κατονομάσει τον αγαπημένο της.

Συγκεκριμένα, η ερώτηση έγραφε:

«Πώς νιώθεις που σχολιάζουν την ερωτική σου ζωή. Χωρίς να έχεις ανακοινώσει κάτι;», με την Τούνη να απαντάει: «Πλέον αντιλαμβάνομαι πως δεν γίνεται να έχω προσωπική ζωή από την στιγμή που δημοσιεύονται παντού άρθρα και φωτογραφίες από στιγμές μου, που προσπαθώ να κρατήσω ιδιωτικές. Όλα στη ζωή έχουν ένα τίμημα».

Έπειτα, πρόσθεσε: «Είναι ακόμη πολύ νωρίς, όταν νιώσω σίγουρη και ασφαλής θα σας τα δείξω όλα! Κρατήστε απλά για την ώρα ότι περνάω πολύ όμορφα... Και όποτε δεν σας δείχνω με ποιον είμαι, είμαι με τον...❤».

Δείτε το story της Ιωάννας Τούνη:
touni