Νέο ξεκίνημα σε νέο «σπίτι» θα πραγματοποιήσει τη φετινή τηλεοπτική σεζόν η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία μαζί με την ομάδα της και το χαμόγελό τους, μετακόμισαν από το OPEN στο MEGA, εκεί από όπου θα καλημερίζουν κάθε Σαββατοκύριακο το τηλεοπτικό κοινό.

Η κοκκινομάλλα παρουσιάστρια, η οποία αγαπήθηκε και στηρίχτηκε από τους τηλεθεατές, προετοιμάζεται για την πρεμιέρα της και μέσα από ένα βίντεο που ανέβηκε στην επίσημη σελίδα του «μεγάλου καναλιού» στο Instagram, αποκάλυψε ότι η νέα της εκπομπή θα ονομαστεί «Χαμογέλα και πάλι», από «Έλα χαμογέλα» που ήταν στην προηγούμενη τηλεοπτική της στέγη.

Η Σίσσυ, ανυπομονεί για την έναρξη της νέας χρονιάς και αυτό που περιμένει διακαώς να δει είναι το «Φως στο τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη.

«Περιμένοντας με πάρα πολύ αγωνία να ξεκινήσει το πρόγραμμα του MEGA, μπορώ να σας αποκαλύψω ότι πέρα από τις συναγωνίστριες, τις εκπομπές, την Ελένη, την Ελεονώρα, τη Δανάη και την Κατερίνα, πέρα από τα σήριαλ που περιμένω με πάρα πολύ αγωνία, η μεγάλη μου αναμονή, το μεγάλο μου χτυποκάρδι, είναι για το “Φως στο τούνελ”», λέει μεταξύ άλλων στο βίντεο, ενώ οι τίτλοι όλων των σήριαλ και των εκπομπών του καναλιού περνούν μπροστά από την οθόνη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mega Tv (@megatvcom)