Στο 90 και 1
Στο 90 και 1 Κώστας Γκόντζος Διονύσης Βερβελές
1-afroditi-1png
Lifestyle

Αφροδίτη Γεροκωνσταντή: Ποζάρει γυμνή στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα (Εικόνες)

Η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή είναι το plus size που γνωρίσαμε μέσα από το προηγούμενο «Big Brother» δεν σταματά να ποζάρει γυμνή, γιατί έχει λόγο σοβαρό.

Η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή , ηθοποιός και plus size μοντέλο έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο «Big Brother» 2020, που παρακολουθήσαμε μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ.

«Δεν πειράζει που δεν θα πάω πουθενά, δεν πειράζει που δεν έχασα κιλά, δεν πειράζει που δεν έχω κάνει 200 μπάνια, που δεν έχω μαυρίσει ή δεν έχω αράξει, δεν πειράζει που δεν έχω φάει όσα παγωτά ήθελα, δεν πειράζει που αυτό το καλοκαίρι είναι διαφορετικό από τα άλλα» έγραψε πριν λίγες μέρες στο λογαριασμό της στο Instagram.

Η Αφροδίτη Γεροκωνσταντή, απόλυτα απελευθερωμένη από κόμπλεξ και ανασφάλειες, αναρτώντας αρκετά συχνά γυμνές φωτογραφίες, οι οποίες λαμβάνουν χιλιάδες like και σχόλια.

«Το σώμα μας είναι το σπίτι μας, το εργαλείο μας, είναι δικό μας και δεν ανήκει σε κανέναν άλλον! Το σώμα μας ότι χρώμα & σχήμα και να έχει, άμα το ποτίζουμε με αγάπη, ανθίζει!» λέει η ίδια.

Οι φωτογραφίες της είναι καλλιτεχνικές και όμορφες και φυσικά οι φίλοι της τις λατρεύουν.

Απολαύστε τις φωτογραφίες που ακολουθούν: