Στο 90 και 1
Στο 90 και 1 Κώστας Γκόντζος Διονύσης Βερβελές
alexis_copy_9
Lifestyle

Αλέξης Παππάς: Αποκάλυψη «βόμβα» από τον Bachelor για την Αλέσια Ντέμετζ

Μιλά για πρώτη φορά για την πραγματική αιτία χωρισμού του με την Αλέσια Ντέμετζ

O πρώην παίκτης του Survivor συνεχίζει την πορεία του στα ριάλιτι, καθώς όπως ανακοινώθηκε επίσημα θα είναι ο επόμενος The Bachelor που θα δούμε στη μικρή οθόνη, στο γνωστό ριάλιτι αγάπης.

Ο Αλέξης Παππάς μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί μαζί με ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο, αναφέρεται μεταξύ άλλων στην απόφασή του να πει το «ναι» στο σόου αγάπης και τον χωρισμό του από την ξανθιά αγαπημένη του, Αλέσια Ντέμετζ.

Θυμάμαι πως στις αρχές Μαΐου, όταν σε ρωτούσαν για το The Bachelor, έλεγες «μα πώς να πάω, αφού υπάρχει στη ζωή μου η Αλέσια;». Τι έγινε και άλλαξες γνώμη;

Η σχέση μου με την Αλέσια Ντέμετζ ήταν ένας κύκλος ο οποίος ολοκληρώθηκε. Έτυχε να ολοκληρωθεί λίγο πριν μου κάνουν την πρόταση για το The Βachelor. Eννοείται πως όταν είμαι σε σχέση με έναν άνθρωπο, δεν μπορώ να βάλω στην εξίσωση και άλλον έναν ή την επιλογή να μοιράζομαι τα συναισθήματά μου με άλλες κοπέλες. Δεν το έχω κάνει στο παρελθόν και δεν πρόκειται να το κάνω τώρα.

Γιατί χωρίσατε; Δημοσιεύτηκε ένα γράμμα σου στο οποίο μιλούσες για τρίτο πρόσωπο από τη δική της πλευρά. Η Αλέσια, ωστόσο, το αρνήθηκε δημοσίως.

Υπήρχαν σοβαροί, ουσιαστικοί λόγοι για τους οποίους ολοκληρώθηκε αυτή η σχέση, θα μου επιτρέψεις, όμως, να μην μπω τώρα σε αυτή τη συζήτηση. Άλλωστε, δεν έχει πια κανένα νόημα. Αυτή τη στιγμή είμαι στο The Bachelor, βρίσκομαι εδώ ψυχή τε και σώματι και έχω εστιάσει στο να βρω τη γυναίκα που θα μου κλέψει την καρδιά.

Ο λόγος που επιμένω είναι γιατί –παρότι γνωριζόσασταν πολύ λίγο– είχε ακουστεί πως συζητούσατε για γάμο.

Θεωρώ πως για να φτάσουν δυο άνθρωποι να μιλάνε για γάμο, θα πρέπει η σχέση τους να έχει περάσει από διάφορα κύματα. Να έχει δοκιμαστεί στις δυσκολίες αλλά και στις χαρές, στα πράγματα που κάνουν τον καθένα μας να χαμογελάει. Αν αυτό δεν επιτυγχάνεται, δεν μπορούμε βεβαίως να μιλάμε για γάμο.

Μα νομίζω πως είχατε δώσει ένα «ραντεβού» για να παντρευτείτε στις 25 Μαρτίου.

Η αλήθεια είναι ότι μπαίνοντας στο Survivor δεν πίστευα πως θα αντέξω πάνω από 1-2 μήνες, επειδή τα άλλα παιδιά ήταν πιο αθλητικά και σκληραγωγημένα. Είχαμε δώσει, λοιπόν, με την Αλέσια ένα άτυπο ραντεβού για να ξαναβρεθούμε γύρω στα μέσα Μαρτίου.

Άρα δεν είχε γίνει κουβέντα για γάμο.

Όχι! Eίχαμε μιλήσει όμως για το πώς θα ήταν η ζωή μας αν ήμασταν για πάντα μαζί. Αυτό στο πλαίσιο της γενικής κουβέντας που κάνεις με έναν άνθρωπο με τον οποίο βλέπεις πως έχετε επικοινωνία. Και συζητάτε όχι μόνο το πού θα πάτε ή το τι θα φάτε ή το πού θα ταξιδέψετε αλλά και άλλα πράγματα, που είναι στα όρια της φαντασίας. Αυτό νομίζω ότι όλοι το κάνουμε στις σχέσεις μας. Να σου πω κάτι; Παιχνίδια στον έρωτα που μπορεί να επηρεάσουν συναισθηματικά ανθρώπους εγώ δεν κάνω.