Η Άννα Ζένιου η φιναλίστ του τελικού του «The Bachelor» μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και απάντησε στις φήμες που την ήθελαν να είναι ζευγάρι με τον Αλέξη Παππά μετά τον χωρισμό του με την Αθηνά New Yοrk.

Τοξικότητα και ζήλια στο The Bachelor

«Μέσα στο The Bachelor δέχθηκα τοξικότητα και ζήλια. Ίσως γιατί ήμουν η κοπέλα με τα περισσότερα ραντεβού. Από την Ιζαμπέλα ένιωσα περισσότερο ζήλια στο παιχνίδι. Πολλές κοπέλες με ζήλευαν και ήθελαν να με βγάλουν έξω αλλά δεν τα κατάφεραν. Πόσο κλάμα έριξα στην ημέρα του τελικού. Δεν είχα σκοπό να ερωτευτώ. Ομολογώ πως μόλις πρωτοείδα τον Αλέξη Παππά στο παιχνίδι δεν ενθουσιάστηκα καθόλου. Αλλά πώς τα φέρνει η ζωή, στην πορεία τον ερωτεύτηκα στα αλήθεια».

Η συνάντηση με τον Αλέξη στην Κύπρο

«Με τον Αλέξη επικοινώνησα μετά το παιχνίδι λίγο πριν έρθει στην Κύπρο. Είπε να βρεθούμε. Ήθελα μέχρι το τελευταίο λεπτό να το ακυρώσω. Στην αρχή ένιωσα λίγο περίεργα όταν τον είδα, αλλά μετά δεν ένιωσα τίποτα. Δεν θα μπορούσα να είμαι με τον Αλέξη. Δεν ήμασταν ποτέ ζευγάρι. Καμία σχέση. Έχουμε μια πολύ καλή φιλική επαφή. Μέχρι εκεί».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: