Εννέα αγαπημένα πρόσωπα της βιομηχανίας του θεάματος στα πρώτα τους βήματα!

Στους περισσότερους ο χρόνος έχει φερθεί υπέροχα…. Κάποιοι μάλιστα είναι σαν το παλιό καλό κρασί και με τα χρόνια γίνονται ολοένα και καλύτεροι! Βέβαια, σε αρκετές περιπτώσεις αρκετοί ηθοποιοί και τραγουδιστές βελτίωσαν την εξωτερική τους εμφάνιση σε σημείο που δυσκολεύεσαι καλά καλά να τους αναγνωρίσεις στις παλαιότερες φωτογραφίες τους. Εννέα αγαπημένα πρόσωπα παρουσιάζονται όπως ήταν στα πρώτα τους βήματα και πώς είναι σήμερα:

Ελένη Μενεγάκη: Πάντα απαστράπτουσα και εντυπωσιακή, είναι λες και δεν έχει περάσει μέρα από πάνω της.

Καίτη Γαρμπή: Τα υπέροχα μάτια της αποτελούσαν πάντα το σήμα κατατεθέν της. Τότε κοκκινομάλλα, τώρα καστανή με ανταύγειες, πάντα όμορφη και φωνάρα.

Ρούλα Κορομηλά: Η δακτυλογράφος της κρατικής τηλεόρασης που εξελίχθηκε σε μία από τις διαχρονικότερες τηλεπερσόνες. Κατάξανθη εδώ και χρόνια, παραμένει μέχρι σήμερα γοητευτική.

Ζέτα Μακρυπούλια: Το κορίτσι με το μαύρο μαλλί εξελίχθηκε σε μια εκρηκτική TV persona, με ξανθιά βέβαια απόχρωση στην κεφαλή! Σαν η καλή της νεράιδα να της έδωσε τη μαγική ιδιότητα να παραμένει αναλλοίωτη στο χρόνο.

Αντώνης Ρέμος: Διατηρεί την ίδια γοητεία κι ας έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που ξεκίνησε στην πίστα ως γόης με κατάμαυρο, σγουρό μαλλί. Βέβαια, και η φωνή του παραμένει υπέροχη!

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Τι να πεις για τη «βασίλισσα της νύχτας»; Είδωλο τότε, είδωλο και τώρα! Ο χρόνος λες κι έχει συμφιλιωθεί με το φλογερό ταμπεραμέντο της, που βάζει κάτω ακόμα και τριαντάρες όταν αρχίσει να τραγουδάει και να χορεύει!

Στέφανος Μιχαήλ: Ο ηθοποιός σταρ, sex symbol σήμερα της Κύπρου, φανταράκι! Πού να ήξερε πριν από λίγα χρόνια ότι σήμερα θα «έκοβαν φλέβες» γι’ αυτόν χιλιάδες κορίτσια καθώς θα τον παρακολουθούσαν στη μικρή οθόνη.

Κατερίνα Στικούδη: Ό,τι και να πούμε είναι λίγο. Η σεμνή κοπελίτσα εξελίχθηκε σε μια σόου γούμαν, σωστή σεξοβόμβα! Η Κατερίνα με μαγιό, έχει αρκετές φορές «ρίξει» το Instagram.

Κωνσταντίνος Αργυρός: Οι χιλιάδες θαυμάστριες του τον προτιμούν -σίγουρα- όπως είναι σήμερα με κοντό μαλλί, πιο γοητευτικός απ’ όταν βγήκε πιτσιρίκος στο τραγούδι με μακριά κόμμη.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time