Στο «Πρωινό» μίλησε η πλαστική χειρουργός, Μαρία Καλοφώνου, για την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου και τις φωτογραφίες από τις πρώτες επεμβάσεις που δημοσίευσε χθες στο διαδίκτυο.

«Έχει κάνει εννέα χειρουργεία. Οι φωτογραφίες που είδατε χθες είναι από τις πρώτες εγχειρίσεις όπου έχει αφαιρεθεί ένα τμήμα από καμένο δέρμα και έχει τοποθετηθεί ένα τεχνητό δέρμα, στην πρώτη φάση αποκατάστασης.

Δεν μπορούμε να πούμε σε ποιο βαθμό έχει αποκατασταθεί η όψη της Ιωάννας.

Θα έχει για πάντα και το ξέρει από την πρώτη στιγμή ένα δέρμα διαφορετικό, μη φυσιολογικό. Θα έχει σημάδια για πάντα. Αυτό που προσπαθούμε είναι όσο το δυνατό να το κάνουμε να μοιάζει με το φυσιολογικό. Το δέρμα δυστυχώς είναι ένας ιστός που αν καταστραφεί ολόκληρος δεν αντικαθίσταται» είπε, μεταξύ άλλων, η κ. Καλοφώνου.

«Αυτό που μπορώ να σας πω αυτή τη στιγμή είναι ότι το πρόσωπο και το σώμα της έχει καλυφθεί ολόκληρο αυτή τη στιγμή με μοσχεύματα.

Άρα, δεν έχει ανοιχτές πληγές. Έχουμε περάσει τη φάση που κινδύνευσε η ζωή της. Και πρέπει να το πούμε ότι κινδύνευσε» συνέχισε η πλαστική χειρούργος, που τόνισε ότι η Ιωάννα Παλιοσπύρου κάνει μία εντατική αγωγή.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:


Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram η Ιωάννα Παλιοσπύρου μετά τις πρώτες ημέρες των χειρουργείων. Το θέαμα είναι σοκαριστικό.

Όπως η ίδια σημείωσε «Ξέρω πως πολλοί δεν κατανοούν, δεν αντιλαμβάνονται πόσο πόνο, πόση αδικία και πόση απόγνωση κρύβει αυτή η φωτογραφία.

Είναι μόνο μια ένδειξη από το πρώτο μου χειρουργείο.

Θα ακολουθήσουν δεκάδες. Όχι για να γίνω όμορφη γυναίκα, μόνο για να είμαι φυσιολογικός άνθρωπος. Ποια δικαιοσύνη το αποκαθιστά αυτό;»