Μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε η γνωστή παρουσιάστρια Δέσποινα Καμπούρη, μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί μαζί με ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο.

Έπειτα από χρόνια συνειδητής τηλεοπτικής αποχής, η Δέσποινα Καμπούρη, επέστρεψε φέτος στα τηλεοπτικά παλτό, μέσα από την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα, Πάμε Δανάη!.

Στη συνέντευξή της μεταξύ άλλων η Δέσποινα Καμπούρη μίλησε ακόμα και για την κρίση που πέρασε ο γάμος της, ενώ αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι έφτασε στο σημείο να φύγει από το σπίτι τους.

Έχεις μιλήσει για την επιλόχειο κατάθλιψη και την κρίση που είχε περάσει τότε η σχέση σου με τον Βαγγέλη, αλλά το ότι είχες φύγει από το σπίτι δεν ήταν γνωστό.

Ενάμιση-δυο μήνες αφότου γέννησα αισθανόμουν ότι δε μπορούσε να με αντέξει το σπίτι μου. Είχα κλειστεί στον εαυτό μου και αποφάσισα να μείνω μόνη μου για ένα διάστημα.

Ήταν μια περίοδος που ένιωθα ότι όλοι γύρω μου ήταν εχθροί μου και μεγαλύτερος όλων ο σύζυγός μου. Δε μπορούσα να αποδεχτώ ότι ήταν μια φάση που απλώς θα περνούσε.

Και πρέπει να ομολογήσω ότι την περισσότερη δουλειά τότε την έκανε ο Βαγγέλης, που έδειξε πραγματικά τεράστια υπομονή.

Το θετικό είναι ότι όλη αυτή η διαδικασία μας έκανε πολύ πιο δυνατούς. Γι΄αυτό και αποφασίσαμε να κάνουμε δεύτερο παιδί, παρόλο που φοβόμουν ότι μπορεί να μου ξανασυμβεί.

Είχε περάσει ξανά κρίση ο γάμος σας;

Όχι. Ήταν τόσο έντονο το κύμα στο ξεκίνημα της κοινής μας ζωής με τον Βαγγέλη που μας έκανε πολύ πιο σοφούς και αγαπημένους.

Σέβεται απόλυτα ο ένας τον άλλο και – να χτυπήσω ξύλο – διανύουμε τις πιο ευτυχισμένες μας στιγμές.

Υπάρχει τρομερή εκτίμηση και αγάπη, είμαστε χαρούμενοι με τα παιδιά μας και πραγματικά νιώθω ότι η σχέση μας είναι καλύτερη τώρα.

Ίσως έπρεπε να περάσουμε αυτή τη δοκιμασία για να δουλέψουμε για τη σχέση μας και να εκτιμήσουμε αυτά που έχουμε.