Stories στα οποία ξεσπούσε, με αφορμή κορονοπάρτι που διοργανώθηκε εν μέσω πανδημίας το βράδυ της Παρασκευής 10/9 δίπλα στη θάλασσα, δημοσίευσε η Μαίρη Συνατσάκη.

Ειδικότερα, αυτό που εξόργισε την παρουσιάστρια είναι πως την επόμενη μέρα, η παραλία ήταν γεμάτη από σκουπίδια που κανείς από το πάρτι δεν μάζεψε. «Υπάρχει ένα account εδώ στο Instagram που διοργανώνει πάρτι σε κρυφά locations, χωρίς κανέναν έλεγχο σε σχέση με την πανδημία. Κι αφήνει έτσι τον φυσικό χώρο που χωρίς άδεια χρησιμοποίησε. Και υπάρχουν και “influencers” που το προωθούν από το προφίλ τους. Απογοήτευση. Και unfollow. Πετάνε στα σκουπίδια τη δύναμη που τους δίνει η πλατφόρμα τους. Ήμουν σχετικά ok με φωτογραφίσεις τύπου editorial στα καμμένα του καλοκαιριού, αλλά νισάφι», έγραψε οργισμένη η Μαίρη Συνατσάκη στα InstaStories της.

«Μου έχουν ανάψει όλα τα λαμπάκια. Μου στέλνετε ποιοι είναι αυτοί για να τους κάνουμε unfollow, να τους εκθέσουμε, τους influencers και αυτούς που το διοργανώνουν, αλλά θέλω να σας πω το εξής: Είναι λάθος εκ μέρους μου να δίνω ορατότητα με ονοματεπώνυμα σε accounts που έστω από περιέργεια ο άλλος μπορεί να ακολουθήσει, να είναι από αυτούς που ψήνονται για τέτοια πράγματα και να αρχίζει να πηγαίνει σε αυτά τα πάρτι», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Δείτε τις αναρτήσεις της










Μπορεί η ίδια να μην κατονόμασε σε ποιον αναφέρεται, όμως τα όσα είπε φαίνεται πως «φωτογράφιζαν» τον Τάσο Ξιαρχό, ο οποίος έδωσε την δική του απάντηση στην Μαίρη Συνατσάκη, μέσα από την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».

Συγκεκριμένα, ο γνωστός χορευτής και χορογράφος σε τηλεφωνική του επικοινωνία με την εκπομπή του Mega, δήλωσε τα εξής: «Είναι σαν να παίζουμε αυτά τα παιδικά παιχνίδια στο νηπιαγωγείο. Όσες φορές έχω πάει στην Βαρυμπόμπη μπορεί να μην πάει όλη της τη ζωή για να σώσει ζώα που έσωσα. Δεν μπορεί κανείς να μου λέει εμένα αν κάνω ή δεν κάνω καλά που βγάζω φωτογραφίες στα καμένα. Όσον αφορά στα πάρτι, υπάρχουν δύο επιλογές: ή θα καθίσω σπίτι μου και να μην έχω χρήματα να ζήσω ή θα πρέπει να πάω στα πάρτι αυτά για να δουλέψω. Εμένα με καλούν ως χορευτή. Έχω ενοχληθεί πολύ με την Μαίρη και με αυτό που έχει κάνει γιατί ήμασταν πραγματικά φίλοι και φαίνεται ότι είναι σε έναν δικό της κόσμο».