Ησαΐα, χόρευε για τον πρίγκιπα Φίλιππο και τη Νίνα Φλορ και επί ελληνικού εδάφους. Σύµφωνα µε αποκλειστικές πληροφορίες του «S», ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και η σύζυγός του, που έχουν ήδη τελέσει πολιτικό γάµο στην Ελβετία, ετοιµάζονται πυρετωδώς για τον θρησκευτικό τους γάµο, που θα γίνει στη Μητρόπολη Αθηνών, τον Οκτώβριο. Το Μυστήριο αναµένεται να αποτελέσει ένα από τα σηµαντικότερα κοσµικά γεγονότα της πόλης -και όχι µόνο-, αφού σε αυτό αναµένεται να δώσουν το «παρών» αρκετοί γαλαζοαίµατοι, αλλά και ζάπλουτοι επιχειρηµατίες από το περιβάλλον της νύφης, εφόσον βεβαίως το επιτρέψουν οι υγειονοµικές συνθήκες.

Το ζευγάρι, άλλωστε, όπως προαναφέρθηκε, παντρεύτηκε µε πολιτικό γάµο, τον περασµένο ∆εκέµβριο στο Σεν Μόριτζ της Ελβετίας. Τότε, λόγω των µέτρων για τον περιορισµό της πανδηµίας, ο γάµος ήταν εξαιρετικά λιτός και είχαν παρευρεθεί ως µάρτυρες ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος και ο πατέρας της νύφης, Τόµας Φλορ. «Η άµεση οικογένεια συνεχάρη τους νεόνυµφους αµέσως µετά την ολοκλήρωση της τελετής. Περισσότερες λεπτοµέρειες για τον θρησκευτικό γάµο που επίκειται θα δοθούν εν ευθέτω χρόνω», έγραφε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση που είχε εκδοθεί από τη βασιλική οικογένεια και, όπως όλα δείχνουν, το πλήρωµα του χρόνου έφτασε.
Basilikoi_gamoi2
Basilikoi_gamoi1

Μάλιστα, λίγες ηµέρες µετά τον πολιτικό γάµο του ζευγαριού είχε ακολουθήσει πάρτι - όχι κάποια µεγαλοπρεπής δεξίωση, ως είθισται. Οπως είχε αναφέρει σε δηµοσίευµά της η «Daily Mail», το ζευγάρι είχε πραγµατοποιήσει δεξίωση στο Κέιµπριτζ της Αγγλίας, στο σπίτι που τους είχαν παραχωρήσει η αρθρογράφος της «Vogue» Alice Naylor-Leyland και ο σύζυγός της, Tom. Η νύφη σε εκείνη τη δεξίωση φορούσε ένα σατέν κρεµ vintage φόρεµα, ενώ ο Φίλιππος επίσηµο µαύρο κοστούµι. Η διακόσµηση περιλάµβανε λευκά και µοβ λουλούδια, vintage πιάτα και λευκά µπαλόνια, ενώ το ζευγάρι είχε κόψει και µια τριώροφη, γαλάζια τούρτα.
Basilikoi_gamoi4
Το πρώτο βήµα, ωστόσο, στη σχέση τους είχε γίνει το καλοκαίρι του 2020, στην Ιθάκη, κατά τη διάρκεια των διακοπών τους, όταν ο Φίλιππος είχε αρραβωνιαστεί την αγαπηµένη του. Η Ελλάδα, άλλωστε, φαίνεται πως αποτελεί αγαπηµένο προορισµό και για τη Νίνα, καθώς την περίοδο των συνεχών lockdowns ανέφερε στα social media πως ανυποµονούσε να έρθει στη χώρα µας. Τελικά, αυτό έγινε στις αρχές του καλοκαιριού, µε το ζευγάρι να απολαµβάνει τη θάλασσα και τον ήλιο µε το 40 µέτρων, υπερσύγχρονο, πολυτελές γιοτ του πατέρα της Νίνα, το οποίο έχει το όνοµά της, «Nina J».

Το ζευγάρι έκανε µια πρώτη στάση στις Σπέτσες και στο Πόρτο Χέλι, όπου η οικογένεια του Φιλίππου έχει σπίτι, ενώ συνέχισαν τις βόλτες τους µε όλες τις ανέσεις που παρέχει το εντυπωσιακό γιοτ. Είναι γνωστό, άλλωστε, πως ο πατέρας της Νίνα, Τόµας Φλορ, είναι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους της Ελβετίας - µάλιστα, πριν από κάποια χρόνια είχε βρεθεί στη λίστα του «Forbes» µε τους δισεκατοµµυριούχους, µε την περιουσία του να εκτιµάται στα 2,3 δισ., ωστόσο πλέον δεν βρίσκεται σε αυτήν.

Ο Τόµας Φλορ είχε δηµιουργήσει την ιδιωτική εταιρεία ναύλωσης τσάρτερ VistaJet και σε αυτήν είχε εργαστεί ως δηµιουργική διευθύντρια η Νίνα, η οποία ίδρυσε επίσης ένα µη κερδοσκοπικό ερευνητικό κέντρο θαλάσσης, το Κέντρο Επιστηµονικών Σπουδών Bazaruto (BCSS), το 2017. Η Νίνα µοιράζει τον χρόνο της, εκτός από τη χώρα µας, µεταξύ Λονδίνου και Καλιφόρνια, όπου δραστηριοποιείται επαγγελµατικά και βρίσκει την ευκαιρία να επιδίδεται και στο αγαπηµένο της άθληµα, το surf, καθώς και στο νησί Benguerra, όπου έχει δηµιουργήσει ένα ξενοδοχείο. Ο Φίλιππος, ο οποίος γεννήθηκε στο Λονδίνο το 1986, εργάζεται ως αναλυτής hedge fund στη Νέα Υόρκη.