Πρεμιέρα έκανε χθες το μεσημέρι η Ελένη Μενεγάκη η οποία μετά από έναν χρόνο τηλεοπτικής απουσίας αποφάσισε να επιστρέψει στο Mega, τον τηλεοπτικό σταθμό από τον οποίο ξεκίνησε.

Το γεγονός αυτό όπως είναι λογικό σχολιάστηκε αρκετά από τις υπόλοιπες εκπομπές με την Ελεονώρα Μέλετη μάλιστα να προχωρά και σε μια αποκάλυψη.

«Εχθές, είμαστε όλοι στο γραφείο με την ομάδα. Έχει ξεκινήσει η Ελένη και είμαστε όλοι από πάνω και βλέπουμε την εκπομπή και τι λέει η Ελένη μετά από τόσο καιρό και ξαφνικά αρχίζουν και χτυπάνε τα τηλέφωνα στο γραφείο, “Ναι γειά σας”, λέω “Παρακαλώ”, “Το Mega της Ελένης;” κοιτάζω το τηλέφωνο, ναι λέω το Mega της Ελένης, μου ζήτησαν να μιλήσουν με την Ελένη, εξηγώ ότι η Ελένη είναι στον αέρα και μου ζήτησαν να τους βγάλω στο αέρα.

Δυστυχώς εγώ δε μπορώ, αν πάρετε στο σωστό τηλέφωνο μπορεί και να σας βγάλουν” λέω και εγώ. Μετά από λίγο πήρε ένας άλλος κύριος που μου είπε ότι θέλει να μιλήσει με την Ελένη, λέω “δε μπορεί είναι στον αέρα”. Τρία, τέσσερα, πέντε, δέκα τηλέφωνα, παίρνω την Ελένη τη Γελαλή τηλέφωνο και της λέω ότι μάλλον κάτι έχει συμβεί με τα τηλέφωνα και γυρίζουν σε εμάς.

Με παίρνει ο παραγωγός και μου λέει ότι έχουν δώσει τα σωστά τηλέφωνα. Αυτό που καταλάβαμε όλοι είναι ότι παίρνανε τηλέφωνο σε όλο το Mega και όπως καταλαβαίνετε για δυο ώρες σηκώναμε τα τηλέφωνα στην Ελένη».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: