H India Hicks, η βαφτιστήρα του πρίγκιπα Καρόλου και παράνυφος της πριγκίπισσας Diana, απόγονος των Mountbatten, μετά τον γάμο της, ήρθε για ταξίδι του μέλιτος στην Ελλάδα, γεγονός που αποδεικνύουν οι φωτογραφίες που ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram.

Η 54χρονη επιχειρηματίας και σχεδιάστρια, που είναι μητέρα πέντε παιδιών, αφού επισημοποίησε την 26χρονη σχέση της με τον David Flint Wood σε μια τελετή στην κομητεία του Όξφορντσαιρ, πέταξε για τη Μεσόγειο.

Μάλιστα απαθανατίζει τις όμορφες στιγμές που περνά και μοιράζεται τις φωτογραφίες με τους followers της. Μάλιστα σ’ ένα Insta story μπροστά σε μνημείο αστειεύεται στη λεζάντα: «Ταξίδι του μέλιτος στα ερείπια».

Οι καλεσμένοι στον γάμο

Στη λίστα των καλεσμένων του γάμου τους, που έγινε την προηγούμενη εβδομάδα, ήταν μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής της τζαζ, Jamie Cullum και η γυναίκα του Sophie Dahl, πρώην μοντέλο και εγγονή του θρυλικού συγγραφέα Roald Dahl, η Brooke Shields, ο Christian Louboutin αλλά και η Ines de Givenchy, απόγονος του Hubert de Givenchy.

Η India Hicks χαρακτήρισε την τελετή «συμβατική», γράφοντας χαρακτηριστικά πως «αφού ζήσαμε μια σχετικά αντισυμβατική ζωή μαζί σε ένα μικρό νησί στις Μπαχάμες για πάνω από δύο δεκαετίες, αποφασίσαμε ότι ο γάμος μας θα έπρεπε να είναι, απεναντίας, πολύ συμβατικός».

  Δείτε φωτογραφίες από το ταξίδι του μέλιτος και τον γάμο της India Hicks: