Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια το απόγευμα της Τετάρτης 22 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιήσει τον πολιτικό της γάμο με την παρουσία ελάχιστων φίλων και συγγενών στο πλευρό της.

Από την αρχή του καλοκαιριού, τα δημοσιεύματα για την προσωπική της ζωή έλεγαν για τον άνδρα που μπήκε στη ζωή της Τζούλιας Νόβα και άλλαξε τα πάντα στην καθημερινότητά της.

Η επιβεβαίωση ήρθε λίγο αργότερα μέσω της σελίδας της στο Instagram, όταν η παρουσιάστρια αποφάσισε να δημοσιεύσει την πρώτη της φωτογραφία με τον σύντροφό της Μιχάλη Βιτζηλαίο.

Ο άνδρας που έκλεψε την καρδιά της Τζούλια Νόβα ασχολείται σε επαγγελματικό επίπεδο με τα extreme sports, από παρά πέντε και αναρρίχηση μέχρι κανόε καγιάκ. Ο Μιχάλης Βιτζηλαίος έχει και ποσοστό σε beach bar στην Αττική, το οποίο όμως δεν έχει λειτουργήσει τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ το περασμένο καλοκαίρι εργαζόταν στη Σαντορίνη, όπου βρέθηκε κάποια στιγμή και η Τζούλια Νόβα μετά τον χωρισμό της.


Πρόσφατα μάλιστα ο ίδιος ανέβασε στο Instagram τα πρώτα τρυφερά στιγμιότυπα με την εκλεκτή της καρδιάς του.



Έτσι, λίγο πριν το το τέλος του καλοκαιριού, η ξανθιά παρουσιάστρια αποκάλυψε πως δέχτηκε πρόταση γάμου από τον καλό της.