«Καρντάσιαν»… έπαθε η Τόρι Σπέλινγκ κι έγινε αγνώριστη! Η Αμερικανίδα ηθοποιός, που έγινε γνωστή από τη διάσημη τηλεοπτική σειρά «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» (Beverly Hills 90210), ως Ντόνα Μάρτιν, σε εμφάνισή της στο Λος Άντζελες για τον εορτασμό του τέλους του «Messyness» του MTV και σε φωτογραφίες της που κυκλοφόρησαν δεν δείχνει απλά ανανεωμένη.



Φαίνεται άλλη Τόρι και πολλοί ακόλουθοί της στα κοινωνικά δίκτυα κινδύνεψαν να μην την αναγνωρίσουν λόγω του πλήθους των αισθητικών επεμβάσεων, στις οποίες όπως φαίνεται έχει υποβληθεί. Αρκετοί ήταν αυτοί που τη σύγκριναν με την Κλόε Καρντάσιαν, γράφοντας πως η 48χρονη κόρη του διάσημου παραγωγού Άαρον Σπέλινγκ και μαμά 5 παιδιών θέλει τόσο να της μοιάσει, που την αντιγράφει.



Ωστόσο, η ίδια το πήρε ως κοπλιμέντο και δήλωσε πως είναι «τιμή» να ακούει τους θαυμαστές της να πιστεύουν ότι μοιάζει εντυπωσιακά με την Κλόε Καρντάσιαν. «Φυσικά με τιμά! Είναι πανέμορφη», είπε η πρώην σταρ του «Beverly Hills, 90210», στο TMZ. Σε ερώτηση αν η… προσέγγιση στην εμφάνιση με την 37χρονη Καρντάσιαν ήταν σκόπιμη, δεδομένου ότι εμφανίζεται να την αντιγράφει και ενδυματολογικά, η Τόρι Σπέλινγκ το αρνήθηκε: «Όχι, αλλά είναι τιμή μου να λαμβάνω αυτό το κομπλιμέντο». Πρόσθεσε δε ότι δεν έχει ακούσει ακόμη κάποιο σχόλιο από τη σταρ του «Keeping Up With the Kardashians» για τις συγκρίσεις.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time