Μετά το Λονδίνο, η Αθήνα… Η λαμπερή πρεμιέρα της νέας ταινίας του Τζέιμς Μποντ με τίτλο «No Time To Die» πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο θέατρο «Παλλάς», στο κέντρο της Αθήνας, δύο μέρες μετά το εντυπωσιακό event στο Λονδίνο με τον Ντάνιελ Κρεγκ, που υποδύεται για τελευταία φορά τον Τζέιμς Μποντ.

Ποιες λαμπερές παρουσίες έδωσαν το «παρών»

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν πολλοί επώνυμοι, με όλους να δηλώνουν ενθουσιασμένοι που η ταινία βγαίνει επιτέλους στις κινηματογραφικές αίθουσες μετά από ένα σερί αναβολών λόγω της πανδημίας.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι κυρίες επέλεξαν τα πιο εντυπωσιακά τους φορέματα για τη βραδιά, ενώ δεν έλειψαν και οι δηλώσεις on camera.

Μάλιστα μεταξύ άλλων η Βίκυ Καγιά δήλωσε πως ετοιμάστηκε μέσα σε δέκα λεπτά, ενώ είπε πως «δεν είναι δίκαιο για την Ισμήνη (σ.σ. Παπαβλασοπούλου) να τη συγκρίνουν μαζί μου».

Από τους πρώτους που κατέφθασαν ήταν η Σάσα Σταμάτη, ο Σάββας Πούμπουρας, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και η Έβελυν Καζαντζόγλου, ενώ λίγο αργότερα στο κόκκινο χαλί βρέθηκαν ο Λάκης Γαβαλάς, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Τίνα Μεσσαροπούλου, η Τόνια Σωτηροπούλου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Τάκης Ζαχαράτος.

Λίγο πριν την προβολή, αργοπορημένοι, κατέφθασαν οι κριτές του «GNTM 4», Ζενεβιέβ Μαζαρί και Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, οι οποίες ήρθαν μαζί με τον Γιώργο Καραβά και τη σύζυγό του. Όλοι φυσικά οι παρευρισκόμενοι ήταν εμβολιασμένοι, αφού είναι απαραίτητη προϋπόθεση για κάποιον που θέλει να μπει στο θέατρο «Παλλάς», όπως έχει γίνει ήδη γνωστό.

Η ταινία ξεκίνησε στις 21:30 και διήρκεσε 2 ώρες και 43 λεπτά. Μια εντυπωσιακή ταινία με πολλή δράση και μια δυνατή ερμηνεία από τον Ντάνιελ Κρεγκ, στην πέμπτη και τελευταία του ταινία ως Τζέιμς Μποντ. Η υπόθεση ακολουθεί τον πράκτορα 007, ο οποίος έχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση και απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στην Τζαμάικα. Παρ’ όλα αυτά, η ηρεμία και η ησυχία του δεν θα αργήσουν να διαταραχθούν, όταν ο παλιός του φίλος Felix Leiter από τη CIA εμφανίζεται ζητώντας τη βοήθειά του. Η αποστολή διάσωσης ενός επιστήμονα που τον έχουν απαγάγει αποδεικνύεται πιο περίπλοκη απ’ ό,τι αναμενόταν, οδηγώντας τον Μποντ στα χνάρια ενός μυστηριώδους «κακού», που κατέχει μια επικίνδυνη, νέα τεχνολογία. Το φιλμ σκηνοθετεί ο Κάρι Φουκουνάγκα, ενώ εκτός από τον Ντάνιελ Κρεγκ πρωταγωνιστούν και οι Ράμι Μάλεκ, Λέα Σεϊντού κ.ά.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time