Η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη συνάντησε τον ηθοποιό Κωνσταντίνο Λάγκο, ο οποίος πρωταγωνιστεί  στην καθημερινή σειρά του MEGA «Το Αύριο Μας Ανήκει».

«Μία φίλη που έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν μου πρότεινε να κάνω ένα δοκιμαστικό για το “Αύριο μας ανήκει” και μετά προχωρήσαμε. Ο ρόλος μου έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον. Είναι κάτι που δεν έχω προσεγγίσει ξανά. Ο Πασχάλης είναι γόνος μιας αστικής οικογένειας. Ξέρουμε ότι έχει ένα παρελθόν που τον βασανίζει. Αρχίζει να ερωτεύεται τη νύφη του, έχει τεράστια αδυναμία στον ανιψιό του», είπε ο ίδιος για το ρόλο του στη νέα αγαπημένη σειρά του μεγάλου καναλιού, «Το αύριο μας ανήκει».

Και συνέχισε: «Η αποχή μου από την ελληνική μυθοπλασία ξεκίνησε άθελά μου από ένα ατύχημα που χτύπησα πολύ και αναγκάστηκα να μείνω εκτός δουλειάς για κάποιο χρονικό διάστημα», εξήγησε, ενώ μίλησε και για τα «Κλεμμένα Όνειρα», τη μεγάλη επιτυχία του MEGA στην οποία συμμετείχε.

Παράλληλα αποκάλυψε: «Από αυτή τη δουλειά θυμάμαι τις εξαιρετικές φιλίες που έχω διατηρήσει ακόμα. Σε ένα καθημερινό σίριαλ γίνεσαι οικογένεια με τους συνεργάτες σου», είπε ο αγαπημένος ηθοποιός.

Μιλώντας για τη συμμετοχή του στην ταινία «Το μετέωρο βήμα του πελαργού» όταν ήταν παιδί, ο ίδιος είπε ότι «Η συμμετοχή μου στην ταινία “Το μετέωρο βήμα του πελαργού” όταν ήμουν 9 ετών νομίζω ότι ήταν ο λόγος που έγινα ηθοποιός. Έχω ακόμα την εικόνα του Μαρτσέλο Μαστρογιάννι στο μυαλό μου. Ήταν ένα σεμνός, ταπεινός και πολύ πειθαρχημένος άνθρωπος».

Αναφερόμενος στο ελληνικό #MeToo, ο ίδιος είπε ότι «Σε επίπεδο συνεργασίας δεν είχα κάποια τραυματική εμπειρία στο θέατρο. Ωστόσο, νύξεις και κινήσεις έχουν συμβεί, όπως έντονο φλερτ», ενώ αποκάλυψε ότι θέλει να κάνει οικογένεια.

«Το χειμώνα που μας πέρασε έκανα μια ταινία με την Βασίλη Τσικάρα. Ήταν μια ιστορική ταινία που αφορούσε στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και λέγεται Operation Star. Τώρα συμμετέχω σε μια ταινία για το ολοκαύτωμα της Σαμοθράκης, που λέγεται “Πέντε”», σημείωσε κλείνοντας.