Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης μίλησε στο «Πάμε Δανάη» για την υποκριτική και για το #Metoo. Ο ηθοποιός μίλησε για τα επαγγελματικά του και την υποκριτική.


Δείτε ακόμη - Λεωνίδας Καλφαγιάννης: "Η αδερφή μου ήταν άρρωστη από καρκίνο όταν ήταν παιδί, τώρα περνάει αντίστοιχο πράγμα" (Βίντεο)


Κάνω και άλλες δουλειές

lewnidas_kalfagiannis
«Βρίσκομαι στο θέατρο "Δρόμος" κάθε Σάββατο με την παράσταση "Ο αποχαιρετισμός". Δε φρόντισα να εξασφαλίσω τα προς το ζην για την οικογένειά μου από την υποκριτική οπότε κάνω και άλλες δουλειές. Αν κάποιος είναι κακός ηθοποιός και δε βρίσκει δουλειά πρέπει να βρει δουλειά σε κάτι που είναι κάλος», είπε αρχικά ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης.

Έχω αποχωρήσει από δουλειά

«Πλέον είτε είσαι από το survivor είτε είσαι από τη σχολή δημοσιογραφίας είτε είσαι αθλητής λέγεσαι ηθοποιός. Περισσότερο κόσμο θα έφερνε στο θέατρο κάποιος από ένα παιχνίδι πάρα εγώ. Έχω αποχωρήσει από δουλειά και κάποιος χαρακτηρίζεται για αυτό και δεν χαρακτηρίζεται αυτός που τον έκανε να φύγει. Με έχουν εκβιάσει και με έχουν απειλήσει για πράγματα που έχω πει. Πολλοί με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν να προσέχω καλά γιατί δεν είπα ονόματα που έπρεπε», είπε στη συνέχεια ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης.

Το #Metoo δεν έφερε κανένα αποτέλεσμα

lewnidas_kalfagiannis-instagram
Για το #Metoo ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης τόνισε ότι «δεν έφερε κανένα αποτέλεσμα γιατί την πλήρωσαν ένας - δυο άνθρωποι και έκανε κάποιους να κρυφτούν».

Πλέον δεν υπάρχει καμία καθαρή ιδιότητα

«Δεν έχω τίποτα με τα παιδιά που βγαίνουν από τα ριάλιτι και μπαίνουν στην υποκριτική. Με αυτούς που τους βάζουν εκεί και τους χρησιμοποιούν έχω πρόβλημα. Πλέον δεν υπάρχει καμία καθαρή ιδιότητα. Δίνουν την ευκαιρία στον αθλητή από το survivor να ξεκινήσει μία καινούρια καριέρα στην υποκριτική. Κάποιος που είναι πανελίστας έχει το δικαίωμα να πει αν κάποιος είναι παρουσιαστής ενώ εγώ που είμαι ηθοποιός δεν έχω το δικαίωμα να πω ότι είμαι παρουσιαστής», δήλωσε κλείνοντας για τα άτομα που βγαίνουν από ριάλιτι ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: