Μέσα από την τηλεόραση βρήκαν τελικά τον τρόπο να επικοινωνούν η Μαρία Ηλιάκη και ο Νίκος Μουτσινάς.

Ο ένας «σφάζει» τον άλλον με το γάντι – πάντα με χιούμορ – όταν τους δίνεται η ευκαιρία!

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε στο «Καλό Μεσημεράκι» κάποια λάθη που έκανε η Μαρία Ηλιάκη στα ονόματα προσώπων στην πρεμιέρα του «Τι λες τώρα», λέγοντας πως «μου έχει λείψει η Μαρία Ηλιάκη από την τηλεόραση. Μία εβδομάδα όμως που έχει έρθει στην Ελλάδα, ας έβλεπε λίγο για να ξέρει ποιους θα σχολιάζει. Μαρία μου, μία προετοιμασία! Τα φιλιά μου, κάνω πλάκα», ενώ σε άλλο σημείο αναρωτήθηκε αν «η Μαρία Ηλιάκη βλέπει τηλεόραση με το στήθος».

Το σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο «Τι λες τώρα» με την Κατερίνα Καραβάτου να σχολιάζει γελώντας ότι την… πετσόκοψε!


Τότε, η Μαρία Ηλιάκη έδωσε τη δική της -χιουμοριστική- απάντηση στον Νίκο Μουτσινα: «Κάντε μου ένα κοντινό. Θέλω να σου στείλω ένα μεγάλο φιλάκι κατ’ αρχήν. Να πούμε στον Νίκο κάποια πράγματα για τον θηλασμό, λογικό να μην τα ξέρει. Την ώρα που θηλάζω, επειδή είναι μία πολύ προσωπική διαδικασία και θέλω να είμαι σε επαφή με το μωρό, δεν ανοίγω την τηλεόραση. Και ότι δεν θέλω να μεγαλώσει το μωρό με τη φωνή του Μουτσινά».

«Παλιά, όταν μιλούσαμε μου είχε πει ότι εκείνος θα μου βάφτιζε το μωρό. Να έρθει εκείνος στο σπίτι, να πάρει πολλά ακριβά δώρα για το μωρό, να έρθει να ευχηθεί που δεν έχει στείλει ένα μήνυμα το γαϊδούρι να μου πει “να σου ζήσει το μωρό”. Δημόσια δεν μετράει. Να έρθει κάτω από το σπίτι λοιπόν με τα δώρα και θα το σκεφτώ πάντως αν έρθω στην εκπομπή».

Τότε, όλη η υπόλοιπη ομάδα πρότεινε να γίνει το… reunion τηλεοπτικά.