Είναι ένας πολύ καλός λόγος για να βλέπεις το «Just the 2 of us»! H Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, πουεντυπωσίασε µε τις επιδόσεις της στη «Φάρµα» του ΑΝΤ1, δείχνει πανέτοιµη να συνεχίσει να κερδίζει το χειροκρότηµα της κριτικής επιτροπής και στο µουσικό παιχνίδι.

Η Ελληνίδα καλλονή προσέχει ιδιαίτερα το σώµα της, χωρίς όµως να κάνει στερητικές δίαιτες. Εδώ και έναν χρόνο έχει αφεθεί στα χέρια της γνωστής personal trainer, Ειρήνης ∆ανιήλ, µε σκοπό να αποκτήσει µυϊκή δύναµη και αντοχή.

Τα πρώτα αποτελέσµατα τα είδαµε στα αγωνίσµατα στη «Φάρµα», όπου η Αλεξάνδρα τούς ξάφνιασε όλους µε τις ικανότητές της. «Τσαλακώθηκε» και αγωνίστηκε µε την ψυχή της, κερδίζοντας δυνατούς αντιπάλους.

Απόλυτα συνεπής και πειθαρχηµένη, η Αλεξάνδρα επισκέπτεται τουλάχιστον τέσσερις φορές την εβδοµάδα το «Eight Boutique Gym» και ακολουθεί τις οδηγίες της προπονήτριάς της, ενώ όσοι γυµνάζονται δίπλα της χαζεύουν τα προσόντα της, αλλά και το τεράστιο χαµόγελό της. Μπορεί να είναι µία από τις πιο όµορφες γυναίκες στην Ελλάδα, όµως µέσα της νιώθει παιδί, που θέλει να κάνει «παρέα» µε φίλους. Έτσι και στο γυµναστήριο.

Αν και πολύ εντυπωσιακή, κάθε φορά που κάνει την είσοδό της παραµένει φιλική και άµεση µε όλους, κερδίζοντας την αγάπη τους. Τώρα, µε την εµφάνισή της στον Alpha και στο µεγάλο σόου που παρουσιάζει ο Νίκος Κοκλώνης, θέλει να κάνει ξανά τη διαφορά, αυτή τη φορά τραγουδώντας. Μάλιστα, είναι ζευγάρι µε την Κατερίνα Λιόλιου, αφού φέτος στο λαµπερό σόου τραγουδιού είδαµε για πρώτη φορά στη σκηνή δύο γυναίκες µαζί. Στην πρεµιέρα του «Just the 2 of us» «έβαλαν φωτιά» στη σκηνή, αφού ήταν εντυπωσιακές και απαστράπτουσες. Αξίζει να σηµειωθεί πως η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου απέσπασε πολύ θετικά σχόλια από την κριτική επιτροπή στην πρώτη της εµφάνιση στο µουσικό παιχνίδι.