Ζήτησε συγγνώμη και αφέθηκε ελεύθερος ο Αλέξης Πρεβενάς που συνελήφθη το περασμένο Σάββατο με 3,6 γραμμάρια κοκαΐνης. Στον τραγουδιστή επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα. Στον ανακριτή είπε ότι επρόκειτο για προσωπική χρήση, ενώ μαζί του συνελήφθη και η σύντροφός του καθώς το κόκκινο τζιπ στο οποίο βρέθηκαν τα ναρκωτικά ήταν στο όνομά της. Η σύντροφος αφέθηκε ελεύθερη, χωρίς περιοριστικούς όρους, αφού δεν προέκυψε κάτι εις βάρος της.

«Ένα λάθος ήταν. Δεν αρνούμαι να το παραδεχτώ. Δεν έχω κάνει όμως κακό σε κανέναν. Δεν θα έκανα κακό σε κανέναν, οπότε δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά που λένε. Ήταν αποκλειστικά για προσωπική χρήση» ήταν τα πρώτα λόγια του καλλιτέχνη που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή του στο talent show του ΣΚΑΪ «The Voice».

Οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ συνέλαβαν τον Αλέξη Πρεβενά, λίγο μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, στη Νίκαια. Ο τραγουδιστής, σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, είχε ζητήσει από τον ντίλερ του να του αφήσει κοκαΐνη στο αυτοκίνητο, το οποίο είχε αφήσει ξεκλείδωτο κοντά στο μαγαζί, επί της Πέτρου Ράλλη στην περιοχή της Νίκαιας, όπου τραγουδάει.

Την ώρα όμως που ο ντίλερ άνοιξε το αυτοκίνητο για να αφήσει μέσα την κοκαΐνη, από το σημείο περνούσε ομάδα της ΟΠΚΕ, η οποία παρατήρησε πως κάτι συμβαίνει, με τους αστυνομικούς να πιστεύουν πως επρόκειτο για διάρρηξη αυτοκινήτου.

*Δημοσιεύτηκε στην OnTime