Το Μονακό έλαμψε με τις δημιουργίες της καταξιωμένης Ελληνίδας σχεδιάστριας Σήλιας Κριθαριώτη, με το διεθνές jet set να καταφτάνει στο Πριγκιπάτο για το φαντασμαγορικό γάμο του Σάμι Ζέιν, της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας, με τη Λόρεν Φαν Μπέρκελ, το Σάββατο 2 Οκτωβρίου.

Στον παραμυθένιο γάμο που διεξήχθη στο εντυπωσιακό «Salle des Etoiles» του Monte Carlo Sporting έδωσαν το «παρών» γνωστές κυρίες του ελληνικού επιχειρηματικού και εφοπλιστικού κόσμου, οι οποίες έκλεψαν τις εντυπώσεις με μοναδικές δημιουργίες Celia Kritharioti.

Συγκεκριμένα, η Μαριέττα Χρουσαλά ήταν πιο όμορφη από ποτέ, με τη μακριά haute couture τουαλέτα της από χειροποίητα κρόσσια και κέντημα με Swarovski crystals. Aπό την άλλη, η Μαρίνα Βερνίκου εντυπωσίασε φορώντας μια ρομαντική και ταυτόχρονα sexy δημιουργία με απλικέ χρυσές δαντέλες, κέντημα και διαφάνεια, που αναδείκνυε το καλλίγραμμο σώμα της.

Μαγνήτισε τα βλέμματα η Σήλια Κριθαριώτη

Παράλληλα, οι κυρίες Ρόζμαρι Χατζηιωάννου και Χρύσα Κανελλοπούλου επέλεξαν και αυτές με τη σειρά τους one-of-a-kind creations by Celia Kritharioti. Από τη λαμπερή εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείπει και η δημιουργός των μοναδικών αυτών φορεμάτων υψηλής ραπτικής, Σήλια Κριθαριώτη, η οποία μαγνήτισε τα βλέμματα με τo off-the-shoulder φλου τοπ και τη μαύρη φούστα από ταφτά, κάνοντας ένα υπέροχο contrast. Την exclusive βραδιά έντυσαν μουσικά η διεθνής pop star Ρίτα Όρα, η οποία στο παρελθόν έχει εμπιστευθεί τον οίκο Celia Kritharioti για τις red carpet και stage εμφανίσεις της, καθώς και η Άννα Βίσση με τον Αντώνη Ρέμο, ανεβάζοντας το κέφι στα ύψη.







*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time