Πληθαίνουν οι κοινές εμφανίσεις του Βασίλη Μπισμπίκη και της Δέσποινας Βανδή, αφού οι δυο τους κυκλοφορούν δημόσια χωρίς να έχουν κάτι να κρύψουν!

Η γνωστή τραγουδίστρια πριν από λίγο καιρό γνωστοποίησε το χωρισμό της μέσα από κοινή ανακοίνωσή της με τον Ντέμη Νικολαΐδη, ενώ ο Βασίλης Μπισμπίκης τους τελευταίους μήνες ζει μόνος μετά από μια δύσκολη περίοδο στο γάμο του με την Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, με την οποία έχει αποκτήσει και ένα γιο. Τα πρώτα σύννεφα ξεκίνησαν την περασμένη άνοιξη και παρά τις προσπάθειες που έκαναν για να σώσουν το γάμο τους, δεν τα κατάφεραν.

Ο ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στη νέα υπερπαραγωγή του Mega «Κομάντα και Δράκοι», γνωρίστηκε πριν από μερικούς μήνες με την τραγουδίστρια και κριτή του «J2US» μέσω κοινών γνωστών και ξεκίνησαν να κάνουν παρέα. Δειλά δειλά άρχισαν και τις κοινές εμφανίσεις αφού έβλεπαν πως μαζί περνούν καλά. Η πρώτη απόδειξη της στενής τους σχέσης ήρθε στο φως μετά από ρεπορτάζ της «ON time», που τους απαθανάτισε ένα μεσημέρι στην Ερμού να περπατούν με χαλαρή διάθεση. Αδιαφορώντας για τα βλέμματα του κόσμου, Βασίλης Μπισμπίκης και Δέσποινα Βανδή βόλταραν στο κέντρο της Αθήνας και χαιρετούσαν όσους τους γνώριζαν. Λίγες μέρες μετά, μια νέα κοινή εμφάνιση ήρθε για να επιβεβαιώσει τις φήμες πως οι δυο τους έχουν κάτι παραπάνω από μια στενή φιλία.

Το in.gr δημοσίευσε φωτογραφίες τους από μεζεδοπωλείο στα Εξάρχεια, όπου φαίνεται ξεκάθαρα η τρυφερότητα ανάμεσά τους αφού η Δέσποινα γέρνει στην αγκαλιά του ηθοποιού. Το πώς θα εξελιχθεί η σχέση τους το γνωρίζουν μόνο οι ίδιοι καθώς ακόμα είναι νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα.

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ