Τη γνωρίζει πολλά χρόνια, πίσω από τις κάμερες και αυτό είναι το σημαντικό.


Γι αυτό και η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου ένιωσε την ανάγκη να εκφραστεί δημόσια για τη Σάσα Σταμάτη μετά το live  του Σαββάτου όπου η δημοσιογράφος έγινε δέκτης αρνητικών σχολίων επειδή… δάκρυσε την ώρα που τραγουδούσε. «Ο κόσμος όλος κατάλαβε επιτέλους τι πλάσμα είναι η Σάσα μας. Αληθινή και δοτική όσο κανένας, νιώθει χαρά ή λύπη και το δείχνει. Να ξερες Σάσα μου πόσοι σε ζηλεύουν που έχεις τα κότσια να είσαι αληθινή και δεν προσποιείσαι.  Και το μέσα σου κορίτσι μου είναι τόσο αληθινό φωτεινό και καθαρό που θαμπώνει τα πάντα. Σάσα είναι μόνο μία» έγραψε κάτω από τη φωτογραφία της Σταμάτη στο instagram!


Να θυμίσουμε πως την  ώρα της ερμηνείας της στο stage του J2US η εντυπωσιακή δημοσιογράφος δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή της για τον πατέρα της ο οποίος έφυγε από τη ζωή μόλις πριν από τρεις μήνες. Η Βίκυ Σταυροπούλου αφού τόνισε πως η Σάσα ήταν πολύ καλύτερη από την προηγούμενη φορά, επεσήμανε τη συναισθηματική φόρτιση της δημοσιογράφου την ώρα της ερμηνείας της.

Η ένταση επικράτησε και λίγα λεπτά αργότερα με τη Μαρία Μπακοδήμου η οποία όπως είπε ένιωσε πως η Σάσα την εκβίαζε συναισθηματικά να νιώσει ό,τι και εκείνη με την ερμηνεία της. Η Σάσα λοιπόν δεν έκρυψε την ενόχλησή της για τα σχόλια των κριτών, αναγκάζοντας τη Βίκυ Σταυροπούλου να της ζητήσει συγγνώμη αν την είχε στενοχωρήσει.