Η γκαλερί YellowKorner -Art Photography Limited Edition, ευρέως γνωστή για την προβολή έργων ταλαντούχων φωτογράφων από όλο τον κόσμο,  εγκαινίασε πρόσφατα έκθεση με έργα από Έλληνες δημιουργούς, και όχι μόνο.

Σε εκδήλωση εγκαινίων που διοργανώθηκε στο Monte Carlo, παρουσιάστηκαν συλλογές  από τους Έλληνες δημιουργούς LIANA VOURAKIS, KATRAMOPOULOS, MyCROWN COLLECTION, MARINA LEON, ZoeK. Επίσης, ο Γιώργος Ντάβλας παρουσίασε -για πρώτη φορά- το βιβλίο του OPERA TABLES by GEORGE DAVLAS.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι τα εγκαίνια της έκθεσης, σηματοδοτούν την έναρξη συνεργασίας της γκαλερί YellowKorner Monte Carlo με τον φημισμένο οίκο "HOFA Gallery - House of Fine Arts", παρουσιάζοντας έτσι και στο Πριγκιπάτο τους κορυφαίους διεθνείς καλλιτέχνες που η HOFA Gallery εκπροσωπεί με επιτυχία σε Λονδίνο, LA, Μύκονο.

Στα εγκαίνια έδωσαν το "παρών" προσωπικότητες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και η Άννα Βίσση που βρέθηκε στο Μονακό για την προγραμματισμένη συναυλία της.

Λεωνίδας & Ηρώ Καμπάνη, Κωνσταντίνος Τσουβελεκάκης, Ρίτα & Σταύρος Ξενάκης

 

 

Ζωή Κέρος, Αννα Βίσση, Χρυσούλα Κέρος

 Ο δημιουργός του coffee table book "Opera Tables", Γιώργος Ντάβλας, γράφει ιδιόχειρη αφιέρωση στον Γρηγόρη Στασινόπουλο.

Κατερίνα Στασινοπούλου, Ιωάννα Ευθυμίου, Λιάνα Βουράκη

Carsten Stehr, Μιχάλης Σιγκούνας, Αγγελική & Κώστας Σάκκαρης, Αννα Βίσση

 Γιώργος Ντάβλας, Ηρώ Βαχάρη Καμπάνη, Κατερίνα Κατραμοπούλου, Χρυσούλα Κέρος, Αννα Βίσση, Κώστας Σάκκαρης.

Άννα Βίσση, Ράνα Ζέιν, Σοφία Βαχάρη Τσουβελεκάκη

 Έμυ Κάτσου

Κωνσταντίνος Τσουβελεκάκης, Αγγελική & Κώστας Σάκκαρης, Ρίτα Ξενάκη, Άννα Βίσση, Γρηγόρης Στασινόπουλος

George Κατραμόπουλος  

Εξωτερική άποψη, YellowKorner Monte Carlo

 Δημιουργίες Κατραμόπουλος κοσμήματα