Η συνέντευξη του Γιώργου Λιάγκα στη Ναταλία Γερμανού συζητήθηκε και στο πάνελ του «Happy Day» και ειδικά η αναφορά του στο περιβόητο περιστατικό που είχε συμβεί στην εκπομπή «Μεσημέρι» όταν ο παρουσιαστής ήταν στον ΣΚΑΪ.

Στο πάνελ τότε ήταν και ο Δημήτρης Παπανώτας και με αφορμή τη συνέντευξη, αποφάσισε να απαντήσει και να μιλήσει για το θέμα

«Εγώ τη Ναταλία την αγαπάω πάρα πολύ. Κακώς το έθιξε το θέμα – αν θέλετε την άποψή μου- γιατί δεν ήξερε τις παραμέτρους. Φάνηκε ότι δεν ήξερε τις παραμέτρους. Όταν λέει ότι “εσύ έφαγες όλη τη λάσπη, ότι ήσασταν πέντε”, Ναταλία μου, δεν είναι έτσι γιατί δεν αποφασίζαμε και οι πέντε. Ο Γιώργος το είπε βέβαια. Καλό θα ήταν κάποια θέματα που είναι λεπτά να ξέρουμε όλες τις παραμέτρους.

Δείτε ακόμη: Γιώργος Λιάγκας σε Ναταλία Γερμανού - «Παραδέχομαι τα λάθη στα όσα έχω πει, τα αναγνωρίζω και δεν υπάρχει πρόθεση» (Βίντεο)

Το ψιλοείπε και ο Γιώργος ότι ο ένας έπαιρνε την απόφαση, ήξερε την σκαλέτα αλλά κληθήκαμε όλοι μαζί να το πληρώσουμε και αυτό ήταν άδικο.

Εγώ ήμουν κάθετα αντίθετος σε όλη τη θεματολογία που παρουσίαζε ο συγκεκριμένος συνάδελφος (σ.σ. Φρίξος Δρακοντίδης) σε αυτή την εκπομπή. Είχα εκφράσει την αντίρρησή μου ότι αυτά τα θέματα δεν είναι για αυτή την εκπομπή. Ο Γιώργος ανέλαβε την ευθύνη με έναν τρόπο όμως Ναταλία μου, δεν έφαγε όλη τη λάσπη.

Είναι ακόμα πιο τραγικό να μην μπορείς να αποφασίσεις και να τρως και όλη τη λάσπη».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί με τις ενστάσεις του Δημήτρη Παπανώτα: