Το πρωί της περασμένης περασμένης ο Αλέξης Κούγιας είχε τροχαίο ατύχημα.

Ο γνωστός ποινικολόγος κατευθύνονταν προς τη Λάρισα για την παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδας Ηλία Φυντάνη και στον δρόμο συνέβη το τροχαίο, που είχε ως αποτέλεσμα το αυτοκίνητό του να γίνει παλιοσίδερα.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου για την παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδας είχε δηλώσει ότι: «Θέλω να ευχαριστήσω το θεό γιατί σήμερα είχα ένα τρομερό ατύχημα και γιατί μόνο άνθρωπος που αγαπάει ο θεός μπορεί να βγει ζωντανός από αυτό το αυτοκίνητο» είπε μεταξύ άλλων.



Δείτε ακόμη: Κούγιας - Θύμα τροχαίου καθ΄οδόν για Λάρισα 

Φωτογραφίες από το Ι.Χ. του Αλέξη Κούγιας προβλήθηκαν το πρωί της Δευτέρας στο «Πρωινό».

Ο γνωστός ποινικολόγος αναφέρθηκε στο γεγονός λέγοντας ότι: «Να πάει στο δι@ολο το αυτοκίνητο. Είναι από τις περιπτώσεις που πρέπει να κάνει αγωγή και στην Εθνική οδό, και στην κατασκευάστρια εταιρεία», δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας.

«Στην ευθεία βρήκε λίμνη νερού και απογειώθηκε. Άρχισε να περιστρέφεται στον δρόμο, πρώτα βρήκε στο πίσω μέρος και ακολούθως έκανε μετωπική σύγκρουση με το διαχωριστικό» είπε στη συνέχεια.

Τέλος θα πρέπει να σημειώσουμε μια τραγική ειρωνεία. Το αυτοκίνητο που υπέστη ατύχημα ο Αλέξης Κούγιας είναι ίδιο με του αδικοχαμένου Mad Clip.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί με όλες τις πληροφορίες: