Μια εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε η Βίκυ Καγιά στο περιοδικό Hello και τη Μαρία Κολλιάτσα.


Το πανέμορφο top model και παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων μίλησε ανοιχτά και για τον ομορφότερο – αλλά και πιο δύσκολο – ρόλο της ζωής της: αυτόν της μητρότητας.

Πάμε στη μητρότητα!

«Είναι ο πιο σημαντικός ρόλος της ζωής μου. Δεν έχω κάνει κάτι πιο δύσκολο και ουσιαστικό».

Γιατί είναι δύσκολος ρόλος;

«Γιατί είναι δύσκολο να είσαι μαμά. Από τη στιγμή που θα βγεις από το μαιευτήριο, δεν ηρεμείς ποτέ, δεν σταματάς να αγχώνεσαι και να κοιμάσαι ανήσυχα. Δεν είσαι ποτέ ανέμελη ξανά γιατί όλη σου τη ζωή είσαι γονιός. Αλλάζουν οι δυναμικές, η ηλικία, οι απαιτήσεις και η καθημερινότητα, κι εσύ πρέπει να κρατάς τις ισορροπίες. Μη πω για τα ξενύχτια και την αγωνία όταν τα παιδιά αρρωσταίνουν!».

Είχες βοήθεια από τη μητέρα σου;

«Με βοήθησε πολύ στην Μπιάνκα, στον Κάρολο όμως όχι καθώς είχε κάποια δικά της θέματα. Δεν μπορώ να θυμηθώ τη ζωή μου χωρίς τα παιδιά μου, ο Ηλίας και τα παιδιά μου είναι όλη μου η ζωή. Ζω για αυτούς, χτυπά η καρδιά μου για αυτούς. Η καριέρα μου είναι απλώς η καριέρα μου, η οικογένειά μου όμως είναι ό,τι πιο σημαντικό για μένα, δεν ξέρω πώς ζούσα πριν».


Τα παιδιά σου τι σου λένε;

«Με παρακαλούν: «Μαμά, μην πας στη δουλειά!». Παρ’ όλα αυτά, είμαι μια κανονική μαμά, θα παίξω μαζί τους και θα βγω με τη φόρμα, ενώ οι φίλες μου είναι οι μαμάδες των φίλων της Μπιάνκα και του Καρόλου. Αν και προσπαθώ να τα διαχειριστώ όλα μαζί, δεν μπορώ να πω ότι δεν υπάρχουν στιγμές που κλαίω, λυγίζω, στεναχωριέμαι και έχω μαύρους κύκλους. Από την άλλη, όμως όλα είναι μέσα στη ζωή».