Ο Ανδρέας Μικρούτσικος διασωληνώθηκε την περασμένη Τετάρτη 20/10 και μπήκε στην εντατική, ωστόσο πλέον τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα.

Όπως μετέδωσαν στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο παρουσιαστής το μεσημέρι της Πέμπτης βγήκε από την εντατική και επέστρεψε στο δωμάτιο του. Ο ίδιος πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός, ενώ φοράει μάσκα οξυγόνου. Από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του βρίσκονται ο γιος του, Στέργιος και η σύντροφός του, Έλενα.

Δείτε ακόμη:
Ανδρέας Μικρούτσικος - Η σύντροφός του Έλενα Μαστραγγέλη: Μάλλον κόλλησε ενδονοσοκομειακό μικρόβιο (Βίντεο)

Ανδρέας Μικρούτσικος: Η σύντροφός του μιλά στο Mega για την κατάσταση της υγείας του (Βίντεο)

Μάλιστα, ο Ανδρέας Μικρούτσικος βγήκε τηλεφωνικά στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και της έκανε έκπληξη, με την παρουσιάστρια να μη γνωρίζει τίποτα.

«Παλιά με έλεγαν ο βασιλιάς των reality, τώρα με λένε η εφτάψυχη γάτα των παρουσιαστών. Έχω σπάσει όλα τα κοντέρ. Είστε ωραίοι, τώρα που σας βλέπω οξυγονώνονται τα πνευμόνια μου.

Η εμφάνισή σου, Κατερίνα θα με στείλει στην εντατική. Είμαι καλύτερα, αλλά και άλλες φορές ήμουν καλά και υποτροπίαζε το πράγμα. Με τη βοήθεια των γιατρών και του νοσοκομείου θα τα καταφέρω» ανέφερε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: