Με αφορμή την παράσταση «Η Σαμάνθα και ο Μαξ στο βυθό της ασφάλτου», ο Πάρης Σκαρτσολιάς παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Love It και τον Χρήστο Λυσσέα.

Ο ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα του, που του στοίχισε, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η απώλεια ενός αγαπημένου ανθρώπου είναι κάτι που δεν ξεπερνιέται ποτέ. Μαθαίνεις να ζεις μ’ αυτό. Ο θάνατος του πατέρα μου με τσάκισε, ήταν η σημαντικότερη απώλεια που έχω βιώσει στη ζωή μου. Ζω όμως, δουλεύω, βρίσκω κίνητρα σε άλλα πράγματα και προχωράμε».

Ακόμα, μιλώντας για τη σχέση του με την τελευταία σύζυγο του πατέρα του, την ηθοποιό Ελένη Φίλιππα (την Έλλη Ρούσσου, δικηγόρο της Ελένης Βλαχάκη στο Κωνσταντίνου και Ελένης), ο Πάρης Καρτσολιάς εξομολογήθηκε: «Η σχέση μου με την Ελένη είναι τέλεια, όπως και πριν φύγει από τη ζωή ο πατέρας μου. Είμαστε οικογένεια από πάντα, είναι ο πρώτος άνθρωπος που παίρνω για συμβουλές όταν θέλω κάτι ή μου έρχεται μία δουλειά».

Όταν ρωτήθηκε για τη σχέση του με την πρώην παίκτρια του Survivor, Βιργινία Δικαιούλια ήταν φειδωλός στα λόγια του και αρκέστηκε στο να δηλώσει: «Είμαι ερωτευμένος, είναι μια πραγματικότητα αυτό».

Τέλος, σχετικά με παλαιότερα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει πεθάνει από ναρκωτικά, ο Πάρις Σκαρτσολιάς αποκάλυψε: «Είχαμε κάνει μία μήνυση κατά αγνώστων, αυτό έπρεπε να γίνει τυπικά και νομικά. Δεν ήταν προσωπικό, ήταν μία μόδα αυτό τότε. Οι γονείς μου, όμως, είχαν γίνει έξαλλοι».