Ευγενής, γοητευτικός και ερωτευµένος µε τη δουλειά του.

Αυτός είναι ο ∆ηµήτρης Πλειώνης, ο ξεχωριστός Αλκης Σαραντόπουλος στις «Αγριες µέλισσες», ο οποίος έχει αγαπηθεί από το κοινό για τον τεράστιο σεβασµό που τρέφει απέναντι στις γυναίκες και συγκεκριµένα στην τηλεοπτική Ουρανία.

Ο ρόλος του ταιριάζει πολύ µε την αληθινή προσωπικότητά του, καθώς πρόκειται για έναν ευγενή και τρυφερό άντρα, µε αρχές και αξίες. «Η Ουρανία µού αρέσει πολύ. Ο Σαραντόπουλος ξέρει πως είναι παντρεµένη και σέβεται την απόφασή της. ∆εν τη βγάζει από τη δουλειά του, δεν είναι κοµπλεξικός. Για εκείνον η Ουρανία είναι µια µούσα, που τον εµπνέει και τον κάνει να δηµιουργεί αυτό που θέλει στη ζωή», δηλώνει στο «Secret» και στην δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου για τον ρόλο του.

Όσο για τη συνέχεια αποκαλύπτει πως «ο Σαραντόπουλος θα συνεχίσει να τη θέλει. Θα κρατήσει όµως τη στάση που έχει µέχρι τώρα».

Ο ίδιος θα διεκδικούσε µια γυναίκα που ανήκει αλλού; «Τη γυναίκα τη σέβοµαι, έχω περάσει πολύ καλά στη ζωή µου, έχω αγαπηθεί από το κόσµηµα αυτό που λέγεται γυναίκα. Όµως δεν θα µπορούσα να επιµείνω σε µια γυναίκα που είναι παντρεµένη. ∆εν είµαι από τα άτοµα που τους αρέσει να µοιράζονται τη γυναίκα. Θα την κρατούσα µακριά µου, γιατί θα υπήρχε µπλέξιµο», εξηγεί.

Ο Αλκης Σαραντόπουλος, ο γοητευτικός επιχειρηµατίας από τη Λάρισα, είναι ένας ρόλος που λατρεύουν να βλέπουν οι τηλεθεάτριες, αφού δείχνει τον απεριόριστο σεβασµό του στη γυναίκα.

Το ότι προφυλακίστηκαν κάποιοι είναι σημαντικό, αλλά η καταδίκη είναι η δικαίωση

 

«Έτσι είναι και έτσι πρέπει να είναι. Είµαι χαρούµενος που υπάρχει το “#MeToo”, γιατί άνοιξε ένας δίαυλος ώστε να δυναµώσουν τη φωνή τους οι γυναίκες. Είναι πολύ σηµαντικό αυτό στον χώρο µας. Ζούµε σε µια εποχή που η δύναµη της φωνής της γυναίκας έχει αποκτήσει µεγαλύτερη οντότητα. Σαφώς δεν θα αλλάξουν όλα από τη µια στιγµή στην άλλη, όµως είναι ένα σκαλί και ανεβαίνουµε κάθε φορά και άλλο. Είναι και θέµα παιδείας, πώς µεγαλώνουµε τα παιδιά µας. Το πιο σηµαντικό είναι να µιλάµε και θεωρώ πως η ∆ικαιοσύνη πρέπει να δείξει το έργο της. Και µόνο το ότι προφυλακίστηκαν κάποιοι είναι σηµαντικό, αλλά η καταδίκη είναι η δικαίωση», τονίζει. Οσο για την τρίτη σεζόν, ο ηθοποιός κάνει µερικές αποκαλύψεις. «Στα επόµενα επεισόδια η ιστορία εξελίσσεται µε τρόπο που θα καθηλώσει τους τηλεθεατές. Θα εξελιχθεί και ένα θέµα ανάµεσά τους… Σοβαρό. Θα λάβει από την Ουρανία σεβασµό και αγάπη…», αποκαλύπτει.

 

SOLD OUT

Φέτος στο θέατρο σκηνοθετεί και παίζει στο «Να σου πω μια ιστορία» του Χόρχε Μπουκάι, στο «Studio Μαυροµιχάλη», κάθε ∆ευτέρα και Τρίτη, µε τις παραστάσεις να είναι ήδη sold out. «Είναι ένα έργο ζωής για µένα, ένα βιβλίο που διάβασα µε έναν τρόπο που µε έβαλε να κάνω σηµαντικές σκέψεις. Ηταν η αφορµή για να ξεκινήσω ψυχοθεραπεία, κάτι που δεν είχα κάνει ποτέ. Είναι ένα εξαιρετικό βιβλίο. Η οµάδα µας υπάρχει πολλά χρόνια και έχουµε αποκτήσει το δικό µας κοινό», εξηγεί, ενώ αποκαλύπτει πως είναι και µια συνεδρία ψυχοθεραπείας η παράσταση. «Το κοινό γίνεται µέρος αυτής της ψυχοθεραπείας. Είναι µια προσπάθεια για την αυτογνωσία. Να αναγνωρίσουµε καλύτερα τoν εαυτό µας. Ετσι πιστεύω ότι θα κάνουµε καλύτερο τον κόσµο. Ξεκινώντας πάντα από εµάς», δηλώνει. Ο ∆ημήτρης Πλειώνης έχει δηµιουργήσει τη δική του οµάδα, µε την ονοµασία «ΤΟΠΙ», µε την οποία κάνει θέατρο για παιδιά και σκηνοθετεί. «Τα παιδιά τα λατρεύω. Θέλω να τους µάθω πως ο χώρος του θεάτρου είναι κάτι το µαγικό», καταλήγει.

unnamed


* Όπως δημοσιεύθηκε στο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά