Από μοντέλα μέχρι… νοικοκυρές και συνταξιούχοι γιαγιάδες, όλο και περισσότερες είναι οι γυναίκες που ανοίγουν λογαριασμούς στην πλατφόρμα περιεχομένου αποκλειστικά για ενήλικες OnlyFans, σε μια ευρεία αγορά προθύμων που πληρώνουν συνδρομή για να απολαμβάνουν αποκαλυπτικές φωτογραφίες τους.

Και όσο οι θαυμαστές απολαμβάνουν το… ποικίλο περιεχόμενο, οι δημιουργοί «φασούλι το φασούλι γεμίζουν το σακούλι» των κερδών τους!

Όπου «φασούλι» είναι οι μηνιαίες συνδρομές για τις φωτογραφίες και τα βίντεο των δημιουργών, ενώ εξτραδάκια είναι οι συνομιλίες και οι… παραγγελιές. Υπάρχουν όμως κάποιες που το σακούλι τους έγινε… σακί και συσσωρεύει εκατομμύρια, παρότι η πλατφόρμα κρατά το 20%. Ποιοι είναι αυτοί που μαζεύουν εκατομμύρια λιρών από το περιεχόμενό τους;

Η 11άδα των κορυφαίων

Στην 11άδα των κορυφαίων με τους ογκώδεις λογαριασμούς περιλαμβάνονται και δύο άντρες!

Μπλακ Τσάινα, 14.500.000 λίρες: Η τηλεπερσόνα Αντζελίνα Ρενέ Γουάιτ, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, είναι μακράν η πιο καλοπληρωμένη δημιουργός περιεχομένου, πρώην νύφη των Καρντάσιαν, χρεώνοντας τη συνδρομή κοντά στις 14 λίρες, ενώ οι φωτογραφίες που έχει αναρτήσει δεν ξεπερνούν τις 150.

Μπέλα Θορν, 7.900.000 λίρες: Η ηθοποιός και τραγουδίστρια κερδίζει σχεδόν 7 λίρες τη συνδρομή, η οποία άνοιξε λογαριασμό για να αποενοχοποιήσει, όπως είπε, το παραγόμενο περιεχόμενο κι έβγαλε το πρώτο 24ωρο ένα εκατομμύριο.

Cardi B, 6.800.000 λίρες: Η 28χρονη Αμερικανίδα ράπερ εντάχθηκε πέρυσι στην OnlyFans. Οι συνδρομητές της βλέπουν το περιεχόμενό της που περιλαμβάνει μόλις 3 φωτογραφίες (!!!) για 3,70 το μήνα. Όταν ενημέρωσε τα 105 εκατ. των θαυμαστών της στο Instagram για το άνοιγμα του λογαριασμού της, τους ξεκαθάρισε να μην περιμένουν γυμνές τις φωτογραφίες. «Εντάξει, παιδιά, τώρα μπορείτε να εγγραφείτε στους μοναδικούς θαυμαστές μου! […] Ναι, θα βάζω το καθημερινό μου περιεχόμενο, τυχόν φήμες που κυκλοφορούν και, όχι, δεν θα δείτε γυμνά τα “απόκρυφά” μου».

Τάιγκα, 5.000.000 λίρες: Τόσα κερδίζει ο καλλιτέχνης του χιπ χοπ από τις φωτογραφίες της πολύ προσωπικής ζωής του, με 14 λίρες συνδρομή.

Μία Καλίφα, 4.600.000 λίρες: Τόσα κερδίζει η μουσουλμάνα πρώην πορνοστάρ με μία συνδρομή στις 12 λίρες. Η Καλίφα εγκατέλειψε τη βιομηχανία ταινιών ενηλίκων για μια κανονική δουλειά–κανονική ζωή, αλλά δεν «της βγήκε» και άνοιξε λογαριασμό στην πλατφόρμα.

Έρικα Μίνα, 3.200.000 λίρες: Η τηλεπερσόνα χρεώνει συνδρομή 25 λίρες και ο άντρας της κερδίζει επίσης υψηλά ποσά.

Πια Μία, 1.500.000 λίρες:
Τόσα κερδίζει η τραγουδίστρια και ηθοποιός χρεώνοντας 7 λίρες τη μηνιαία συνδρομή.

Κλοέ Καν, 1.200.000 λίρες: Τόσα υπολογίζονται τα κέρδη του 29χρονου πρώην μοντέλου του «Playboy», που έγινε γνωστή στο «X Factor» το 2010. Χρεώνει τους ακολούθους της 15 λίρες συνδρομή και στο εισαγωγικό της σημείωμα ενημερώνει ότι θα δημοσιεύει ακατάλληλο περιεχόμενο γιατί είναι ένα «κακό κορίτσι, μια Μπάρμπι... μπίμπο πριγκίπισσα της πολυτέλειας».

Μέγκαν Μπάρτον-Χάνσον, 1.700.000 λίρες: Η 26χρονη σταρ του «Love Island» έκανε μια περιουσία πουλώντας σέξι εσώρουχα και με τα χρήματα που βγάζει αγόρασε το σπίτι των ονείρων της πέρυσι, με κήπο που μοιάζει με γήπεδο ποδοσφαίρου.

Σαφάρι Γουίλιαμς, 1.300.000 λίρες: Τόσα κερδίζει ο ράπερ, στιχουργός, προσωπικότητα της τηλεόρασης και δεύτερος άνδρας της 10άδας, από συνδρομές.

Λόρεν Γκούτζερ, 1.000.000 λίρες: Η 34χρονη σταρ του Towie χρεώνει 33 λίρες το μήνα τη συνδρομή, σε αντίθεση με το σύντροφό της Τσαρλς Ντρούρι, που πουλάει κι αυτός σέξι στιγμιότυπα στο OnlyFans, για λιγότερο από 8 λίρες το μήνα.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time