Σχεδιο_χωρις_τιτλο__2_
Lifestyle

Η Σκορδά εμφανίστηκε στην εκπομπή με μονόπετρο στο χέρι - Πώς αντέδρασε ο Λιάγκας;

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως ήθελε να αγοράσει ένα μονόπετρο δαχτυλίδι για την ίδια κάτι που σχολιάστηκε αρκετά από τους υπαλλήλους του καταστήματος.

Το κυνήγι του μονόπετρου στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του The Bachelor σχολίασαν σήμερα το πρωί στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και η Φαίη Σκορδά εξομολογήθηκε τι συνέβη το περασμένο καλοκαίρι, όταν αποφάσισε να πάει σε ένα κοσμηματοπωλείο για να κάνει ένα δώρο στον εαυτό της. Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως ήθελε να αγοράσει ένα μονόπετρο δαχτυλίδι για την ίδια κάτι που σχολιάστηκε αρκετά από τους υπαλλήλους του καταστήματος.

«Πήγα το καλοκαίρι να πάρω ένα δαχτυλίδι για μένα, ήθελα να κάνω δώρο στον εαυτό μου. Μου λένε από το κοσμηματοπωλείο: «Καλά κυρία Σκορδά, μόνη σας θα το πάρετε αυτό το δαχτυλίδι; Τους έκανε εντύπωση που μόνη μου θα έκανα ένα δώρο για τον εαυτό μου, που συνήθως το κάνει ένας άντρας σε μία γυναίκα», είπε η Φαίη Σκορδά κι εκεί ξεκίνησε ένας απολαυστικός διάλογος με τον Γιώργο Λιάγκα:

Γιώργος Λιάγκας: Μονόπετρο πήρες;

Φαίη Σκορδά: Ναι, πήρα μονόπετρο!

Γιώργος Λιάγκας: Σου έκανες πρόταση γάμου;

«Δεν είναι πρόταση γάμου. Είχα τη δυνατότητα να μου κάνω ένα δώρο. Και οι άνθρωποι που ήταν στο κοσμηματοπωλείο συζητούσαν μεταξύ τους… καλά αυτή ήρθε να πάρει δώρο στον εαυτό της», εξήγησε η Φαίη Σκορδά.