Η Τόνια Σωτηροπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μίλησε για τον άνδρα της, τον Κωστή Μαραβέγια.

«Από την αρχή είχα ένα πολύ διαφορετικό συναίσθημα με τον Κωστή από προηγούμενες συναναστροφές και σχέσεις. Ήρθε να με διδάξει κάτι άλλο σε αυτή τη ζωή και να συμπορευτούμε. Είχα αυτή την αίσθηση από την αρχή. Το πρώτο βράδυ που βγήκαμε σκέφτηκα ότι είναι πάρα πολύ αστείος. Μου δημιουργούσε πολλή ευτυχία. Είναι πολύ θετικός άνθρωπος. Εγώ ήμουν πάντα πιο κλειστή και πιο dark. Ο Κωστής είναι η χαρά της ζωής. Kαι μου το μετέδωσε αυτό. Στην αρχή νόμιζα ότι κάτι δεν πάει καλά με την τόση χαρά που αισθανόμουν», είπε και συνέχισε:

«Ένα από τα βασικά μου θέματα που συζητάω με τον ψυχολόγο μου και τους ανθρώπους που κάνω θεραπεία είναι η διαχείριση της χαράς» ανέφερε με εξομολογητική διάθεση η ηθοποιός.

Απαντώντας σε ερώτηση αναφορικά με τον σύντροφό της εξήγησε πως σε αντίθεση με εκείνον, η ίδια δυσκολεύονταν να εκφράσει την χαρά της.

Η ηθοποιός σχολίασε την στάση πολλών καλλιτεχνών που χρησιμοποιούν το επάγγελμά τους ως δικαιολογία για την ιδιαίτερη στάση τους.

«Δεν χρειάζεται να είσαι αγενής, ούτε να καθυστερείς, ούτε να το χρησιμοποιείς ως δικαιολογία αν έχεις ροπή σε καταχρήσεις ή οτιδήποτε».