Σχεδιο_χωρις_τιτλο__1_
Lifestyle

Βίκυ Μπάρκουλη: Η απάντηση στον Νίκο Μπάρκουλη που αγνοεί την ύπαρξή της

«Δε θα σχολιάσω για ένα παιδί που είναι επηρεασμένο από τους γονείς του»

Απάντηση στον Νίκο Μπάρκουλη έδωσε μέσα από το Πρωινό η Βίκυ Μπάρκουλη, η μεγαλύτερη κόρη του Ανδρέα Μπάρκουλη. Όπως είπε ο Νίκος Μπάρκουλης σε δηλώσεις του στο Happy day αγνοεί την ύπαρξή της.

«Για ένα παιδί που είναι 20 χρονών και είναι επηρεασμένο, δε θέλω να σχολιάσω τίποτα. Είναι μικρό παιδί. Όταν ωριμάσει και καταλαβαίνει ορισμένα πράγματα, θα είναι όλα καλά. Είναι επηρεασμένο από τις καταστάσεις. Καμιά φορά οι γονείς επηρεάζουν πολύ άσχημα τα παιδιά και πιστεύω ότι έτσι έχει γίνει. Ίσως να θέλει να προστατέψει τη μητέρα του» είπε αρχικά η Βίκυ Μπάρκουλη.

«Εγώ τον αδερφό μου τον πήρα τηλέφωνο πριν δυο μήνες, γιατί υπήρξαν κάποια πνευματικά δικαιώματα, τα οποία ο πατέρας μου ήθελε να μεταφερθούν αμέσως στον Νικόλα και στη μητέρα του Νικόλα. Νομικά όμως έπαιρνα και εγώ και ο αδερφός μου ο Ανδρέας ο οποίος είναι στο εξωτερικό. Επειδή ο Νικόλας τότε ήταν 15 χρονών, αποφάσισα τότε και σκέφτηκα ως πιο ώριμη ότι μετά από χρόνια ο Νικόλας θα μπορούσε να πάρει αυτά τα χρήματα, τα οποία νομικά τα διεκδικούσα εγώ, γιατί θα τα χρειαστεί πιο πολύ για το μέλλον του από ότι τα χρειαζόμουν εγώ και μου είπε: “Ευχαριστώ πάρα πολύ αδερφούλα”» κατέληξε η Βίκυ Μπάρκουλη.