Πλήθος κόσμου κατέκλυσε τα social media με αναρτήσεις που αφορούν την Ιωάννα Παλιοσπύρου! Με μια φωτογραφία της από την εμφάνισή της το βράδυ της Δευτέρας και με δυο-τρεις λέξεις θέλησαν να της δείξουν τη στήριξή τους στο νέο της βήμα: «Ιωάννα θα πει δύναμη», «Σε ευχαριστούμε για όσα μας διδάσκεις» είναι μερικές από τις χιλιάδες αναρτήσεις που κοσμούν το Instagram και τη σελίδα της.

Πρώτος ο Χάρης Σιανίδης μέσα από το προφίλ του στο Instagram έκανε γνωστό πως η Ιωάννα Παλιοσπύρου εμφανίστηκε στην Εβδομάδα Μόδας στο Ζάππειο γράφοντας τρυφερά λόγια για τη γυναίκα που θαυμάζει.

«Θέλω να ζήσω» έλεγε η Ιωάννα Παλιοσπύρου σε όσους την πλησίασαν για να πάρουν λίγη από τη δύναμή της στο Ζάππειο. Όσο και αν φαντάζει απλό, συνηθισμένο, εύκολο, δεν είναι. Η μεγάλη της επιθυμία είναι ο δρόμος που οδηγεί όλες τις γυναίκες, που δεν πληρούν τα πρότυπα ομορφιάς που κάποιοι καθιερώνουν, να ζήσουν τη ζωή μέχρι το μεδούλι. Η ίδια μάλιστα μετά την καταδικαστική απόφαση για την Έφη Κακαράντζουλα είπε, μεταξύ άλλων, «Έχω αποφασίσει ότι θα προσπαθήσω να κάνω πράγματα που κάνουν όλοι». Και αυτό κάνει.

755910


Η ξαφνική εμφάνισή της στην Εβδομάδα Μόδας έδωσε ελπίδα και αισιοδοξία σε πολλούς ανθρώπους που φοβούνται να κυκλοφορήσουν.

Δεν κρύβει από πίσω σκοπιμότητα και ίσως αυτό είναι το δυσάρεστο σε όσους αναζητούν «δράκο στο παραμύθι της Σταχτοπούτας»!

Η Ιωάννα είναι ένα κορίτσι έξω καρδιά και στη δύσκολη περιπέτειά της, που συνεχίζεται και θα συνεχιστεί για πολλά χρόνια ακόμα, συνάντησε έναν φύλακα-άγγελο: την Αννίτα Ναθαναήλ. Και ήθελε να είναι εκεί, να τη χειροκροτήσει, να γίνει ένα με τη χαρά της αλλά και να δείξει σε όλους πως κανείς και καμία δεν θα της πάρει πίσω την όμορφη ζωή που είχε μέχρι τώρα. Η Ιωάννα βρέθηκε στην Εβδομάδα Μόδας στο Ζάππειο, προσκεκλημένη της Αννίτας Ναθαναήλ, η οποία περπάτησε στην πασαρέλα μαζί με την κόρη της, φορώντας δημιουργίες του σχεδιαστή Τάσου Μητροπούλου.

Η Ιωάννα απαστράπτουσα έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά τη δίκη και απέδειξε για άλλη μια φορά τη γενναιότητα με την οποία αντιμετωπίζει τη νέα φάση της ζωής της. Σε μια εκδήλωση που τιμά τη γυναίκα, η Ιωάννα, θύμα μιας άλλης γυναίκας, κάνει ένα μεγάλο βήμα και προχωράει μπροστά στη ζωή της.

6U8A0306



Κάθισε στην πρώτη σειρά, δίπλα στη διοργανώτρια της 29ης Athens Xclusive Designers Week, Τόνια Φουσέκη, απόλαυσε τις δημιουργίες του Τάσου Μητρόπουλου, μίλησε για όσα ξεχώρισε, χαμογέλασε και φωτογραφήθηκε στο φινάλε δίνοντας στους φωτογράφους το πιο αστραφτερό στιγμιότυπο όλης της βραδιάς! Γλυκιά, προσιτή, μιλούσε σε όλους, χωρίς να δυσανασχετεί, ακόμα και αν καμία φορά οι ερωτήσεις ξεπερνούσαν τα όρια της διακριτικότητας. Όμως, έτσι είναι η Ιωάννα. Έχει ένα μαγικό τρόπο να κατανοεί και να αντιλαμβάνεται τα πάντα, γι’ αυτό και έχει εκπλήξει τόσο τους δικηγόρους της όσο και τους γιατρούς της.

Μετά τέλος του σόου, η Ιωάννα ήταν γεμάτη ζωή και ήθελε η βραδιά να συνεχιστεί. Έτσι, μαζί με την Αννίτα Ναθαναήλ, την κόρη της Τερέζα και την Έλλη Αγγελιδάκη πήγαν για σούσι στο «Kenko» στη Νέα Σμύρνη. Εκεί η Έλλη Αγγελιδάκη, της οποίας ο σύζυγος κατέχει ποσοστό, τις πήγε σε πριβέ χώρο ώστε να αποφύγουν τα αδιάκριτα βλέμματα, και η γυναικοπαρέα πέρασε ένα ευχάριστο βράδυ.

755912


Να σημειωθεί ότι η Ιωάννα ήδη έχει τεράστια στήριξη και μάλιστα αρκετά γνωστά ονόματα από το χώρο της μόδας τη θεωρούν μούσα τους και της ετοιμάζουν όμορφα πράγματα… Γιατί πάνω από όλα το μήνυμα που θέλουν να περάσουν στις γυναίκες είναι να μη σοκάρονται όταν η Ιωάννα και κάθε Ιωάννα ταρακουνά την «κανονικότητά» τους.

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ