Επίσημη πρεμιέρα για την παράσταση «Οι εκτελεστές» στο θέατρο «Αλκμήνη», και η κάμερα του «Mega Καλημέρα» ήταν εκεί!

«Είμαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου, για αυτό άρχισα ψυχοθεραπεία», ανέφερε ο Γιώργος Καραμίχος, ενώ συμπλήρωσε ότι «Τώρα που η κόρη μου είναι ενήλικη πήγα να τη δω στη Δανία. Η σχέση μου με την κόρη μου ξεκίνησε την ώρα της σύλληψης».

Ο ίδιος αποκάλυψε ότι «Με είχαν “φτύσει” στο “Καφέ της Χαράς”, μου έλεγε ο κόσμος ότι θα τα πληρώσω όσα έκανα στην πρωτευουσιάνα, αλλά και για το ρόλο μου στη “Λένη”. Όχι μεταφορικά, κυριολεκτικά!».

Η Βέρα Μακρομαρίδου δήλωσε ότι «Ήρθα να δω το σύντροφό μου. Για εμάς καλά πάει η συμβίωση, τα σκυλιά μας έχουν πρόβλημα».

«Δεν έβλεπα ευτυχία σε αυτού που είχαν χρήματα. Το επάγγελμά μου γεμίζει την ευτυχία μου, αλλά όχι την τσέπη μου», είπε ο Ορέστης Τζιόβας.

Ο Πέτρος Λαγούτης ανέφερε ότι «Και τα δύο παιδιά μοιάζουν και στους δυο μας. Ο μεγάλος πέρασε στο θέατρο Τέχνης». «Το θέατρο είχε το φως να καθαρίσει τη βρομιά», είπε ο ίδιος για το ελληνικό #MeToo.

Στο Δημοτικό Ωδείο Πειραιά εγκαινιάστηκε η αίθουσα «Γιώργος Μαζωνάκης», στην οποία νεαρά παιδιά θα μαθαίνουν να παίζουν μπουζούκι από το Θανάση Πολυκανδριώτη.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο δήμαρχο που τηρήσαμε την κουβέντα που κάναμε πέρυσι. Είμαι χαρούμενος που η αίθουσα αυτή έχει το όνομά μου, αλλά οι πρωταγωνιστές σε αυτή την ενέργεια είναι οι μαθητές. Με το Θανάση Πολυκανδριώτη θα συνεχίσουμε την ενέργεια που ξεκινήσαμε, και σιγά σιγά να παίρνει το μπουζούκι τη θέση που του αρμόζει, δηλαδή να είναι ένα παγκόσμιο, διαχρονικό όργανο», είπε ο αγαπημένος τραγουδιστής.

Άλλη μία εστία πολιτισμού στο κέντρο της πόλης. Διευρύνουμε το μουσικό ωδείο. Πέρυσι γνωρίστηκα καλύτερα με το Γιώργο, στην εκδήλωση που είχε κάνει “Ευαίσθητες χορδές” για τη διάδοση και διάσωση του μπουζουκιού. Ο Γιώργος μας δώρισε τα όργανα αυτά», σημείωσε από την πλευρά του ο Γιάννης Μώραλης, δήμαρχος Πειραιά.

Ο Θανάσης Πολυκανδριώτης δήλωσε πολύ ευτυχής. «Ο Γιώργος πολεμάει με την καλή έννοια για τη θέση του μπουζουκιού», τόνισε.

Τέλος, η Ζήνα Κουτσελίνη αποκαλύπτει στην Αννίτα Πάνια ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ήταν η αιτία της απόλυσής της από τον Alpha. Εμφανώς συγκινημένη περιέγραψε ότι όλα συνέβησαν μία βδομάδα μετά το θάνατο του αδερφού της.

Απολαύστε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: