Στο σπίτι του θα επιστρέψει ο Τάσος Ξιαρχό μέσα στη μέρα. Ο χορογράφος που τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στην επικαιρότητα για τους λάθος λόγους, καθώς χλεύασε μία άγνωστη κοπέλα για τα κιλά της και τα ρούχα της παίρνει εξιτήριο από το Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου βρίσκεται μετά την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε.

Μέσα από το νοσοκομείο μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα στην Μαίρη. Αφορμή γι΄αυτό στάθηκαν οι δηλώσεις της κοπέλας που ανέφερε ότι νιώθει τύψεις για όσα έχουν γίνει.

«Να τελειώσει η ιστορία»
«Θεωρώ κρίμα που νιώθει τύψεις η κοπέλα, δε φταίει σε τίποτα. Αυτό που συνέβη με συγκίνησε και σύντομα θα επικοινωνήσω μαζί της για να λυθούν όλα και να τελειώνει αυτή η ιστορία», είπε σχετικά.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο χορογράφο είναι καλά. Δεν του χορηγήθηκε καμία φαρμακευτική αγωγή, ενώ κανένα όργανό του δεν έχει πειραχτεί.

«Δεν ήθελα να γίνει κάτι τέτοιο»
Χθες, Τετάρτη 3 Νοεμβρίου, η Μαίρη, η κοπέλα που στοχοποίησε ο Τάσος Ξιαρχό μίλησε για όλα στην Κατερίνα Καινούργιου και αποκάλυψε πως όλο αυτό που έχει συμβεί την έχει επηρεάσει ψυχολογικά αλλά και στη δουλειά της, από την οποία απουσιάζει για λίγες ημέρες.

«Οτιδήποτε κι αν έχεις με κάποιον, δεν είναι κάτι που δεν μπορείς να λύσεις. Εγώ έστειλα ένα μήνυμα προσωπικό, γιατί δεν τον ήξερα, να το λύσουμε, να απολογηθεί, να τελειώνει η υπόθεση εκεί.. Με πείραξε πάρα πολύ όλο αυτό. Με πειράζει ακόμα πιο πολύ να βλέπουμε έναν άνθρωπο να πέφτει ψυχολογικά και δεν του δίνουμε τον χώρο. Δεν είναι παιχνίδι. Νιώθω τρομερές τύψεις», είπε και πρόσθεσε:

«Θέλω μια συγγνώμη, όλο αυτό θα μπορούσε να λυθεί μεταξύ μας».

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί με όλο το ρεπορτάζ: