Η Μπέσσυ Αργυράκη φέτος πήρε την απόφαση να συμμετέχει στο «Dancing with the Stars», με παρτενέρ τον Γιούρι Ντιμιτρόφ, με τον οποίο μέχρι στιγμής έχουν χορογραφίες, που έχουν συζητηθεί.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον των κριτών και να τους εκπλήξει ευχάριστα με τις χορευτικές της ικανότητες. Η ίδια, πριν λίγες ημέρες μίλησε στις κάμερες των εκπομπών «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» και «Breakfast@Star» μετά τις πρόβες της για το «Dancing with the Stars», περιγράφοντας μάλιστα, πώς της φαίνεται αυτή η πρωτόγνωρη εμπειρία.


Η ίδια αρχικά μίλησε για τον παρτενέρ της, αποκαλύπτοντας αν είναι αυστηρός μαζί της. «Αφαιρούμε ώρες ώρες και κολλάω σε κάποια σημεία και εκεί αλλάζει πρόσωπο αλλά για το καλό μου, αλλά τόσο όσο. Ψάχνει να βρει τρόπους πως θα μάθω πιο γρήγορα».

Για το αν αγχώθηκε όταν βρέθηκε στην τελική δυάδα αποχώρησης είπε: «Και αγχώθηκα και δρομολόγησα την περίπτωση του να φύγω στο ότι έχω πολλά να κάνω άμα φύγω. Από την άλλη όσο συμμετέχω στο show, τρελαίνομαι, κανείς δεν θέλει να φύγει, τουλάχιστον να το ζήσει όσο γίνεται παραπάνω».



Η Μπέσσυ Αργυράκη δεν θα μπορούσε να μη μιλήσει και για τον σύζυγό της, Λευτέρη Νικόλιζα αποκαλύπτοντας αν έχει ανανεωθεί η σχέση τους μετά τη συμμετοχή της στο χορευτικό σόου. «Η σχέση μας δεν χρειαζόταν να ανανεωθεί, ήταν ούτως ή άλλως σε μία καλή φάση και παραμένει. Απλά μου λέει ότι έχω χάσει κιλά. Έχω χάσει 10 κιλά».


Στη συνέχεια μίλησε και ο παρτενέρ της, Γιούρι Ντιμιτρόφ, ο οποίος περιέγραψε πώς είναι στις πρόβες η Μπέσσυ Αργυράκη αναφέροντας: «Είναι πολύ καλή μαθήτρια. Δηλαδή πάλι σήμερα ήτανε πριν από εμένα, πάλι μου είχε πάρει καφέ. Η Μπέσσυ έχει βελτιωθεί πολύ σε σχέση με την αρχή. Συγκεντρώνεται πολύ περισσότερο στα βήματα και τα μαθαίνει πολύ πιο εύκολα και σιγά σιγά οι εκπλήξεις θα γίνονται όλο και περισσότερες».

Για το επόμενο live που θα παρακολουθήσουμε την Κυριακή 7 Νοεμβρίου δήλωσε: «Την Κυριακή θα γίνει ένας χορός πολύ στα μέτρα μου. Σε κάθε βήμα και σε κάθε βλέμμα θα είμαι εγώ. Σας αφήνω να σκεφτείτε προς τα πού θα πηγαίνει, δεν θέλει και πολύ σκέψη βέβαια. Ξυπνάω κάθε βράδυ και βλέπω το βίντεο του χορού, το έχω κάνει σαν αντιβίωση».

Η Μπέσσυ Αργυράκη ρωτήθηκε και για τον πρόσφατο σάλο που δημιουργήθηκε με τον Τάσο Ξιαρχό, υποστηρίζοντας πως δεν έχει βιώσει ποτέ bullying για τα κιλά της και τονίζοντας πως δεν έχουμε το δικαίωμα να κατακρίνουμε τους άλλους.