H Μπρίτνεϊ Σπιάρς, μετά από 13 χρόνια, κατάφερε να απομακρύνει τον πατέρα της από την επιτροπεία και τον έλεγχο της περιουσίας της, αφού δικαιώθηκε μετά από δικαστική απόφαση.

Ωστόσο, έναν μήνα αργότερα, κατηγορεί τη μητέρα της για την για την ιδέα της υποχρεωτικής κηδεμονίας, στην οποία βρισκόταν η τραγουδίστρια επί 13 χρόνια από τον πατέρα της. Η διάσημη pop star με μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την οποία αργότερα διέγραψε, έριξε ευθύνες στη μητέρα της, υποστηρίζοντας πως εκείνη φταίει για όλα.

«Το πιο επικίνδυνο ζώο στον κόσμο είναι μια γυναίκα με σιωπηλό χαμόγελο», έγραψε η Britney Spears και συνέχισε: «ίσως ήταν ο πατέρας μου που ξεκίνησε την κηδεμονία πριν από 13 χρόνια… Όμως, αυτό που ο κόσμος δεν ξέρει είναι πως η μητέρα μου ήταν αυτή που του έδωσε την ιδέα. Η στιγμή που χαμογελάω και συνειδητοποιώ πως έχω τόσο καιρό να το κάνω. Η μαμά μου ανησυχεί και λέει “φέρεσαι περίεργα, τι σου συμβαίνει;” και εγώ της απαντάω “γεια σου, το όνομά μου είναι Britney, χαίρομαι που επιτέλους σε γνωρίζω”.Προτού προχωρήσω, συγχωρήστε με εκ των προτέρων. Πέρασαν 13 χρόνια και είμαι κάπως σκουριασμένη. Ήταν οικογενειακή η επιχείρηση, αλλά δεν είναι έτσι πια!!!» πρόσθεσε η ίδια.

«Μου κατέστρεψε κρυφά τη ζωή… Και ναι, εγκαλώ αυτή και τον Λου Τέιλορ ως υπεύθυνο. Γι’ αυτό αφήστε τα περί ‘δεν έχω ιδέα τι συμβαίνει’ και άντε γ@@@ε» πρόσθεσε στη συνέχεια, ενώ απευθυνόμενη στη μητέρα της, Lynne Spears, η Britney Spears κατέληξε: «Ξέρεις πολύ καλά τι έκανες… Ο πατέρας μου δεν είναι αρκετά έξυπνος να σκεφτεί καν μια κηδεμονία».