Μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ναταλία Γερμανού στην Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ότι έχει δεχτεί απαράδεκτους χαρακτηρισμούς κατά καιρούς.

 «Τα τελευταία δύο, τρία χρόνια έχω υποστεί bullying. Εκτός από το body shaming που έχει να κάνει με το bullying του σωματότυπου, υπάρχει και το age shaming. Το πόσες φορές έχω διαβάσει σχόλια, "ώξω μωρή παλιόγρια φύγε από την τηλεόραση" και "πόσο καιρό θα είναι αυτοί οι δεινόσαυροι στην τηλεόραση". Αυτός είναι ο λεγόμενος ηλικιακός ρατσισμός. Εγώ την ηλικία μου, τα τελευταία χρόνια, δεν την κρύβω πια. Μέχρι τα 48, 49 ήμουν μούγκα στην στρούγκα και δεν ήθελα να την ξέρει κανείς. Από μια ηλικία και μετά είπα ότι πρέπει να απελευθερωθώ από αυτό το πράγμα και να λέω πόσο χρονών είμαι για να νιώθω και γω πια ελεύθερη. Με το που το είπα, όμως, ήταν σαν να τους είπα "είμαι 108, αντιμετωπίστε με σαν απολίθωμα του ζωολογικού κήπου". Πραγματικά το λέω. Υπάρχει πολύ αυτό στα σχόλια. Η πιο συνηθισμένη κακία που θα μου γράψουν είναι το "γριά" και το "είσαι μεγάλη πια". Είναι η πιο συνηθισμένη κακία».

 

Όσο για τις δουλειές που έχει κάνει στην τηλεόραση όπως αποκάλυψε τα μόνα που δεν έχει δοκιμάσει είναι μια εκπομπή μαγειρικής και το καθημερινό πρωίνό κάτι που δε θα έκανε γιατί όπως λέει δεν πιστεύει ότι της ταιριάζει μια καθημερινή εκπομπή.

Σε ότι έχει να κάνει με τι διαχείριση των οικονομικών της αποκάλυψε ότι δεν τα έχει πάει και πολύ καλά.

«Δεν έχω διαχειριστεί πολύ καλά το οικονομικό. ‘Εβγαλα πολλά χρήματα. Έφαγα πολλά σε ταξίδια. Έχω κάνει ένα μικρό κομποδεματάκι αλλά πρέπει να δουλεύω ακόμα. Όταν η μάνα μου πήρε χαμπάρι τι σπατάλες και κακή διαχείριση κάνω μου τα άρπαξε όλα και ανέλαβε τη διαχείρηση. Πριν 7-8 χρόνια έγινε αυτό» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε σχολιάζοντας την εξωτερική της εμφάνιση, «Έχω υπάρξει κατά περιόδους από τραγική μέχρι πολύ σικ εμφανισιακά… Έχω μια μικρή ιεροτελεστία που κάνω κάθε πρωί. Γεμίζω ένα μπολ με παγάκια και βάζω μέσα το πρόσωπό μου και τσιτώνει.. Μετά από έξι μέρες πας και χτυπάς και ένα μποτοξάκι και είσαι μια χαρά».

Τέλος, η Ναταλία Γερμανού μίλησε και για την προσωπική της ζωή αποκαλύπτοντας ότι έχει χωρίσει και τονίζοντας πως ο γάμος δεν είναι κάτι που την απασχολεί.

«Αυτή τη στιγμή δε βλέπω το λόγο για να ξαναπαντρευτώ. Προτιμώ τη συντροφικότητα και τη συμβίωση, τώρα ο γάμος γιατί; Συνειδητά δεν έκανα παιδί. Θα ήταν οδυνηρό να έχω μετανιώσει και να χτυπάω τώρα το κεφάλι μου στον τοίχο που δεν έκανα ένα παιδί. Αυτή τη περίοδο είμαι μόνο μου. Θέλω ο άντρας δίπλα μου να έχει την αρετή της καλοσύνης, να με κάνει να γελάω και να μου αρέσει αυτός ο άνθρωπος κι ας μην αρέσει σε κανέναν άλλον. Οικονομικά δε με έχει εκμεταλλευτεί κάποιος. Επαγγελματικά αν με χρησιμοποίησε κάποιος για να γίνει πιο γνωστός… μαγκιά του. Ήταν μια κοινή συμφωνία μεταξύ δυο ενηλίκων».