Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε ότι και φέτος θα στολίσει νωρίς το χριστουγεννιάτικο δέντρο της, ενώ ετοιμάζει και ένα πάρτι για τα γενέθλια του Άγγελου Λάτσιου που είναι τέλη Νοεμβρίου!

Η παρουσιάστρια είχε πει ότι κάθε χρόνο στολίζει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της λίγες μέρες πριν τα γενέθλια του Άγγελου Λάτσιου, δηλαδή πριν τις 30 Νοεμβρίου και έτσι θα κάνει και φέτος!

Η Ελένη δεν δίστασε να πει στον αέρα της εκπομπής της πως πριν λίγες μέρες τα παιδιά της της ζήτησαν φέτος να στολίσει νωρίς το χριστουγεννιάτικο δέντρο ακόμα και το άλλο Σαββατοκύριακο, αλλά τους είπε ότι είναι νωρίς!

«Όταν τα παιδιά ήταν μικρά ήθελα να τα κάνω πριν τα γενέθλια του Άγγελου για να προλαβαίνω (να κάνω ένα πάρτι). Τώρα όμως το στολίζω γύρω στις 25 με 27. Να είναι Σάββατο να είμαστε χαλαροί, να ξεκινήσουμε από το πρωί με τους φίλους μας και φέτος ήθελαν να στολίσουμε νωρίς, όμως τους είπα ότι κάνει ζέστη και δεν σου πάει ακόμα να στολίσεις! Μου αρέσει να ανάβουμε το τζάκι μας, να μαγειρεύουμε και να στολίζουμε… Βάζω το αρνάκι στο φούρνο και κάνω το γιουβετσάκι μας και τρώμε όλοι μαζί»!

Και ανέφερε ότι στολίζει μόνο το σαλόνι της, όχι όλο το σπίτι όπως κάνουν μερικοί μερικοί!

Η Ελένη Μενεγάκη διοργανώνει ένα υπέροχο πάρτι στο σπίτι της στα Μελίσσια και ταυτόχρονα στολίζει και το δέντρο της, όπως άλλωστε κάθε χρόνο!

 


H Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε ένα ξεχωριστό αντικείμενο που είχε αγοράσει για το σπίτι της σε ένα ταξίδι της στο εξωτερικό! Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες, που οι περισσότεροι στολίζουμε το δέντρο μας, συνήθως το κάνουμε με ιδιαίτερες μουσικές υποκρούσεις : χριστουγεννιάτικα τραγούδια που τα ακούμε από τώρα, έως και το τέλος των γιορτών. Έτσι λοιπόν, η Ελένη Μενεγάκη θυμήθηκε ότι σε ένα ταξίδι της είχε πάρει ένα jukebox, το οποίο είχε πολλά χριστουγεννιάτικα τραγούδια και όταν στολίζει το σπίτι της, πάντα το βάζει και ακούνε τις χριστουγεννιάτικες μελωδίες και "ταξιδεύουν"!

Η παρουσιάστρια παράλληλα ανέφερε ότι είχε κέφια και πήρε τη μία της κόρη και πήγε βόλτα και φυσικά ψώνισαν στην Κηφισιά. Η Ελένη Μενεγάκη, όπως έχει αναφέρει, λατρεύει να πηγαίνει με την μεγάλη της κόρη, την 17χρονη Λάουρα, για ψώνια γιατί τώρα που μεγάλωσε, είναι σα φίλες.

Έτσι λοιπόν, μιας και ο καιρός δεν θυμίζει σε τίποτα χειμώνα, ξεμυαλίστηκε, όπως τόνισε, και πήγε για ψώνια! Μαμά και κόρη απόλαυσαν την βόλτα τους και η Ελένη δεν δίστασε να το πει στον αέρα της εκπομπής της!