Ο Φάνης Μουρατίδης μίλησε για πληθώρα θεμάτων σε τηλεοπτική συνέντευξη, που πραγματοποίησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Ελένη». Ο ίδιος μίλησε για τον σεβασμό του ηθοποιού και της δουλειάς του, για το #Metoo και τις κακοποιητικές συμπεριφορές και εν τέλει πόσο αδήριτη είναι η ανάγκη του να αλλάξουν κάποια δεδομένα σήμερα.

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη με αρκετά ρεαλιστικό τρόπο για την καθημερινότητα ενός ηθοποιού, την συνέπεια που πρεπει να έχει στον χώρο του, αλλά και το πως ο ίδιος πρέπει να είναι αξιοσέβαστος, Συγκεκριμένα, είπε:

«Κάθε επαγγελματίας που σέβεται τη δουλειά του θα δώσει το 100% του εαυτού του σε αυτό που κάνει. Εμείς δεν έχουμε άγχος μία φορά, έχουμε κάθε βράδυ. Το άγχος είναι δημιουργικό. Να συμβεί όπως συνέβη και να συμβεί όσο το δυνατόν γίνεται καλύτερα. Εμείς δίνουμε μια υπόσχεση στον κόσμο, του λέμε έλα στις 9 και κάτι θα γίνει μεταξύ μας. Όταν είναι η παρέα τέτοια, που βλέπεις ότι όλοι οι συνεργάτες είναι στοχοπροσηλωμένοι σε αυτό, με πλάκα, με κέφι, αυτό δεν μας κάνει λιγότερο επαγγελματίες. Το ότι καταφέρνουμε να φέρουμε ένα καλό αποτέλεσμα περνώντας όλοι καλά, αυτό είναι μια άλλη ιστορία. Καλό αποτέλεσμα δεν φέρνεις μόνο βασανίζοντας τους συνεργάτες σου».