Η µελαχρινή καλλονή Άννα Παυλίδου είναι η νέα Σταρ Ελλάς 2021 και η αλήθεια είναι πως µε την εµφάνιση που διαθέτει όχι µόνο το αξίζει, αλλά είναι και για πολύ περισσότερα, καθώς έχει µεσογειακή οµορφιά και προδιαγραφές µοντέλου διεθνούς κλάσης. Η Άννα είναι 22 χρόνων, έχει ύψος 1,80 µ. και έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στη Μαιευτική.

Σήµερα µιλάει αποκλειστικά στο «S» για τη µεγάλη της διάκριση και τους νέους δρόµους που ανοίγονται στη ζωή της. «Αισθάνοµαι πάρα πολύ όµορφα. «Έχω γεµίσει µε συναισθήµατα χαράς και η αλήθεια είναι πως δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόµα. Ζω ένα όνειρο. Θα προσπαθήσω πάρα πολύ από εδώ και πέρα και ελπίζω να φανώ αντάξια του τίτλου και να κάνω ό,τι µπορώ καλύτερο στον διαγωνισµό Μις Κόσµος, που θα διεξαχθεί στο Πουέρτο Ρίκο, όπου θα εκπροσωπήσω τη χώρα µας», αναφέρει αρχικά η πανέµορφη Άννα.

Στη συνέχεια, µας αποκαλύπτει τα σχέδιά της µετά τη νίκη της και τις πόρτες που ανοίγονται µπροστά της. «Θέλω πολύ να πετύχω στον χώρο της µόδας και να εκπληρώσω τους στόχους µου. Επίσης ένα από τα όνειρά µου είναι ο χώρος του θεάµατος, όπου θα ήθελα να δοκιµάσω τις δυνάµεις µου και πιο συγκεκριµένα ο χώρος της τηλεόρασης, όπου θα ήθελα να δουλέψω.

Αναφορικά µε τον διαγωνισµό στον οποίο διακρίθηκα, είµαι πολύ ικανοποιηµένη και είναι σηµαντικό πλέον που τα καλλιστεία τα έχει αναλάβει ο Πάνος Ζήνας, ένας καταξιωµένος επιχειρηµατίας, που θα τα αναδείξει όπως τους αρµόζουν, γιατί τόσα χρόνια είχαν λείψει από τον κόσµο», τονίζει η νέα Σταρ Ελλάς. Η ίδια µάς µιλά και για τις σπουδές της στη Μαιευτική: «Από µικρή ήθελα να γίνω µαία, γιατί µου αρέσει το θαύµα της φύσης και η επαφή µε τα παιδιά. Φυσικά είναι κάτι που εξακολουθεί να µου αρέσει, αλλά είναι αλήθεια πως ο χώρος της µόδας µε συναρπάζει ακόµα περισσότερο και είναι κάτι µε το οποίο ασχολούµαι από τα 15».

Τέλος, η Άννα αποκαλύπτει πως, όσο και αν ακούγεται παράξενο, έχει δεχθεί κριτική για το ύψος της. Αλλωστε, από το 1,80 που βλέπει τον κόσµο ξεχωρίζει αρκετά. «Μου έχουν κάνει bullying για το ύψος µου. Ηµουν πολύ µαζεµένη, δεν µε έκαναν παρέα. Όµως τα ξεπέρασα όλα και τώρα είµαι πιο δυνατή από ποτέ. Γι' αυτό συµβουλεύω κάθε κοπέλα να αγαπάει το σώµα της όπως και να είναι και να έχει αυτοπεποίθηση και δυναµισµό».