δσωωα
Lifestyle

Βασίλης Μπισμπίκης: Απαντά για πρώτη φορά για τη σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή

Ο διάσημος ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό «Τηλεθεατής» που θα κυκλοφορήσει και απάντησε μεταξύ άλλων... έμμεσα σε ερώτηση για τη Δέσποινα Βανδή, με την οποία βρίσκεται σε σχέση

Πώς αντέδρασε ο Βασίλης Μπισμπίκης όταν ερωτήθηκε για τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν για την προσωπική του ζωή;

Ο διάσημος ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό «Τηλεθεατής» που θα κυκλοφορήσει και απάντησε μεταξύ άλλων… έμμεσα σε ερώτηση για τη Δέσποινα Βανδή, με την οποία βρίσκεται σε σχέση, η οποία ωστόσο δεν έχει επισημοποιηθεί…

Η ιστοσελίδα Yupiii.gr, εξασφάλισε αποκλειστικά ένα μικρό απόσπασμα της συνέντευξης.

Έχετε συνάψει… συγγενικό δεσμό με τον Παπαδουλάκη και την Κρήτη; «Είμαι συγγενής και με την Κρήτη και με τους ανθρώπους της. Εδώ και επτά χρόνια πηγαινοέρχομαι στην Κρήτη, χειμώνα-καλοκαίρι».

Μετά τον βάναυσο Βόσκαρη, ήρθε ο λογικός οικογενειάρχης Βασίλης Γιαννούλης: «Είναι ωραίο να κάνεις διαφορετικούς ρόλους. Με ένα σενάριο εντελώς ξεχωριστό και πρωτότυπο. Αυτό με ιντρίγκαρε».

Ένας ηθοποιός που λόγω δουλειάς εκτίθεται, όταν η προσωπική του ζωή γίνεται πρωτοσέλιδο, πώς το διαχειρίζεται; «Δεν θα ήθελα να μιλήσω γι’ αυτό».


Το ταξίδι… αστραπή στη Ρώμη

Μάλιστα, προ ημερών, οι δύο καλλιτέχνες έκαναν ένα ταξίδι – «αστραπή» στη Ρώμη θέλοντας να αποφύγουν τα αδιάκριτα βλέμματα.

Δύο μέρες κατάφεραν μόνο να ξεκλέψουν από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και βρέθηκαν στην Ιταλία για να χαρούν τον έρωτά τους.

Στην επιστροφή τους η κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι!» τούς πέτυχε στο αεροδρόμιο, ωστόσο, η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης δεν θέλησαν να πουν κάτι. Η γνωστή τραγουδίστρια ωστόσο, μετά από μια ερώτηση της ρεπόρτερ, απλά απάντησε «μου κάνεις πλάκα τώρα».